0.69 Faiz Oranı İle Bankalardan Satılık Gayrimenkuller! Ucuz Daire, Müstakil Ev, Arsa, Tarla, Dükkan, İşyeri ve Hobi Bahçeleri

Bankaların takipteki alacak miktarları rekor üzerine rekor kırarken bankadan satılık gayrimenkuller için verilen ilanlarda büyük artış yaşandı.

Bankaların takipteki alacak miktarları rekor üzerine rekor kırarken bankadan satılık gayrimenkuller için verilen ilanlarda büyük artış yaşandı. Pek çok banka ellerindeki gayrimenkul stokunu eritmek için hem fiyatlara büyük indirim yaptı hem de düşük faizli kredi desteği sundu.

BANKALAR EMLAK ZENGİNİ OLDU, BANKADAN SATILIK GAYRİMENKULLER STOK PATLAMASI YAŞADI!

Kredi borçlarına karşılık ipotek teminatı alan bankaların ellerindeki taşınmaz sayısı rekor seviyeye ulaştı. Bankaların satılık evleri piyasadaki emsal fiyatlarına oranla çok daha ucuz olması ile yoğun ilgi görürken satılık evler, işyerleri, daire ve dükkanlar için verilen Mart ayı ilanları yenilendi. İşte başvuruda bulunabileceğiniz icradan satılık ev ilanları!

VAKIFBANK SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI: 35 BİN LİRAYA SATILIK EV, 37 BİN LİRAYA SATILIK DAİRE, 15 BİN LİRAYA SATILIK ARSA, 16 BİN LİRAYA İŞYERİ VE DÜKKAN MART 2021 İLANLARI!

Vakıfbank İntengo Com adresi üzerinden yayımlanan bankanın satılık gayrimenkul ilanları için başvurular devam ediyor. Yüzde 1.34 faiz oranı ile konut kredisi desteği de sunulan taşınmaz satışları için başvurular internet üzerinden yapılacak.

Satışa sunulan taşınmazlardan almak isteyen kişilerin ilk olarak kendilerine en yakın Vakıfbank şubesini ziyaret ederek taşınmazın muhammen bedelinin yüzde 5’i tutarındaki teminat tutarını yatırması ve şubede doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalaması yeterli oluyor. Ardından satışa sunulan taşınmaz için belirlenen ihale süresi dolana kadar en yüksek teklifi veren kişi taşınmazı satın almaya hak sahibi oluyor.

Vakıfbank satılık işyeri ve dükkan için verilen ilanlardan bazıları;



Vakıfbank satılık arsalar için verilen ilanlardan bazıları;



Vakıfbank satılık ev ve daireler için verilen ilanlardan bazıları;



ZİRAAT BANKASI SATILIK GAYRİMENKULLER! 10 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA ARSA SATIŞI, 9 BİN 400 LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA DÜKKAN SATIŞLARI, 17 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATILIK EV İLANLARI!!!

E Satış Ziraatbank Com Tr adresi üzerinden yapılan satışlarda son derece düşük fiyatlarla taşınmaz alınmasına imkan sağlanıyor. Türkiye'nin en çok kredi veren bankalarından biri olan Ziraat Bankası aynı zamanda yüzde 1.37 faiz oranı ile de müşterilerine satın alım işlemlerinde kredi desteği de sağlıyor.

Ziraat Bankası satılık gayrimenkuller için başvuruda bulunmak isteyen kişilerin en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvuruda bulunarak ilk olarak taşınmazın muhammen bedelinin yüzde 6’sı tutarındaki teminatını yatırması gerekiyor. Sonrasında şubede doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması ardından cep telefonunuza gelen şifre ile internet sitesine girerek teklifin verilmesi yeterli oluyor.

Ziraat Bankası satılık arsa ilanları için yayımlanan duyurulardan bazıları;



Ziraat Bankası satılık işyerleri ve dükkan ilanlarından bazıları;



Ziraat Bankası satılık daire, müstakil ev ilanlarından bazıları;



HALKBANK SATILIK GAYRİMENKULLER! 27 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATILIK ARSA İLANLARI, 53 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATILIK İŞYERİ VE DÜKKAN İLANLARI, 17 BİN 500 LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATILIK KONUT VE DAİRE İLANLARI!!!

Halkbank Gayrimenkul Com TR internet sitesi üzerinden satışa sunulan taşınmazlar için hem piyasa fiyatının çok daha altında ucuz fiyatlar hem de düşük faiz oranı ile konut kredisi desteği sunuluyor. Halkbank satış sitesine giriş yapılabilmesi ve taşınmazlara teklif verebilmek için gayrimenkulün muhammen satış bedelinin yüzde 3'ü tutarındaki geçici teminatın en yakın Halkbank şubesine yatırılması gerekmektedir.

Halkbank satılık arsa ilanlarından bazıları;



Halkbank satılık konut ve daire ilanları;:



Halkbank satılık işyeri ve dükkan ilanları;



İŞ BANKASI VE TÜRKİYE KATILIM BANKASI SATILIK TAŞINMAZ İLANLARI İLE YÜZDE 0.69 ORANI İLE FİNANSMAN DESTEĞİ!

Katılım bankaları arasında yer alan Türkiye Finans 0.69 oranı ile konut finansmanı desteği sağlayarak çok sayıda taşınmazı satışa sundu. Türkiye Finans bünyesindeki satılık gayrimenkullere özel olarak verilen Gayrimenkul Finansmanı, yüzde 0,69'dan başlayan kâr oranı avantajı ve 120 aya varan vade seçenekleri ile 30 Haziran 2021 tarihine kadar satışa sunuldu.



İş Bankası tarafından satışa sunulan taşınmazlar ise İste Gayrimenkul Com Tr adresi üzerinden satışa sunuluyor. Satışa sunulan taşınmazlar için başvurular en yakın İş Bankası Şubesi’ne başvurularak taşınmazın ilan edilen Başlangıç Bedelinin yüzde 5’i tutarındaki teminatın verilmesi ile yapılacak. Satış şartnamesini imzalayan kişiler ardından alacakları şifre ile sisteme giriş yaparak teklif verecekler.

Emlak Haberleri Haberleri