0.69 Konut Finansmanı Oranıyla Banka Konutu Satışı Yapılan İl ve İlçeler

Türkiye Finans Katılım Bankası kendisine ait olan banka gayrimenkul satışlarında müşterilerine dönemin en düşük faiz oranıyla finansman imkanı sunuyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası kendisine ait olan banka gayrimenkul satışlarında müşterilerine dönemin en düşük faiz oranıyla finansman imkanı sunuyor. Peki banka hangi illerde ev satışı yapıyor? İşte listesi;

Türkiye Finans Katılım Bankası sitesinden ilan ettiği Aralık 2020 kampanyasında kendisine ait olan konutların satışını yapmaya devam ettiği duyurdu. Bazı ortak firmalar üzerinden duyurulan satışlarla ile banka çok sayıda ilde konut satışı gerçekleştiriyor. Türkiye Finans Katılım Bankası'nın ihale ile satılığa çıkardığı konutların önemli bir bölümü ise ilk teklifi bekleniyor.

DÜŞÜK KAR PAYI ORANIYLA EV ALMAK İSTEYENLER İÇİN FIRSAT

Bankanın satılığa çıkardığı söz konusu konut satışları, uygun fiyata ev almak isteyenler için fırsat olabilir. Zira bankanın sunduğu satış fiyatları ve bazı illerde indirimli satışların yapılması fiyatların piyasanın altında olmasına neden olabiliyor. Bazı konutlarda da ilk teklif fiyatlarına satışların tamamlanması müşterilerin yine daha ucuza konut sahini olmalarını sağlayabilir. Emlak365.com olarak bizlerde bankaların sağladığı konut satışları kapsamında yer alan, Türkiye Finans Katılım Bankası'nın ortak olduğu sitelerden ilan edilen bazı satışları paylaşıyoruz.

Bankadan Sitesinden İlan Edilen Satışların Bazıları

Tapu. com isimli Site Aracılığıyla Duyurulan Bazı Konut Satışları

Tüm Liste İl ve İlçelerin Listesi için;

Yukarıda yer alan konut satışları kurumun satış listesinde olan satışların çok küçük bir kısmı. Müşteriler Türkiye Finans Katılım Bankası'nın satılık gayrimenkul sayfası üzerinden tüm satış ilanlarına ulaşabilirler.

0.69'DAN BAŞLAYAN KONUT FİNANSMANI

Türkiye Finans Katılım Bankası kendisine ait olan gayrimenkullerin satışına özel finansman imkanı sunuyor. Bankanın sağladığı imkanların en önemlisi Aralık ortası itibariyle çok yüksek olan konut kredisi faiz oranları ve konut finansmanı kar payı oranlarına yönelik. Türkiye Finans Katılım Bankası müşterilerine kendisine ait evlerden almaları durumunda 60 ay vade ile 0.69 oranla, 120 ay vade ile 0.79 oranla konut finansmanı kullanım imkanı sağlıyor.

60 Ay Vadeli 100.000 TL Konut Finansmanı Ödeme Planı

Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri