1. kattan 10. kata kadar! Ankara'da belediyeden satılık boş 115 127 155 m2 3+1 daireler

Ankara Mamak Belediyesine ait 22 adet daire satılacak. Dairelerin tamamı boş, 3+1 şeklinde ve büyük m2'li. Almak isteyenler için ilan edilen fiyatlar 585 bin TL'den başlıyor.

Mamak Belediyesi konut satış duyurusunda; mülkiyeti belediye bünyesine ait olan, belediye sınırları içerisinde Çağlayan Mahallesinde bulunan 1 adet işyeri ile Diriliş Mahallesinde bulunan aşağıda ada parsel ve daire tipleri yazılı konutların satılacağını ilan etti. Konutların tamamı 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre 'Açık Teklif Usulü' ile satılacak. Başkentte ev almak isteyenler için Mamak Belediyesinin satışa çıkardığı konutların özellikleri.

MAMAK BELEDİYESİ KONUT SATIŞ İLANI

Mamak Belediye Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan daireler birinci kat ile onuncu kat arasında değişiyor. Dairelerin en düşük metrekare büyüklüğü 115 m2 olarak duyuruldu. Bu daire için 585 bin TL muhammen bedel belirlendi. Satış listesinde yer alan diğer dairelerden birisi de 127 m2 olan konutlar. Bu konutlarda fiyatlar ise 600 bin TL'den başlıyor. Listede en çok ise 155 m2 büyüklükte konutlar bulunuyor. Bu konutlar ise 4+1 şeklinde. Daha büyük ev almak isteyenler için ilan edilen bedeller ise 765 bin TL ile 785 bin TL arasında değişiyor.

Fiyat Tablosu

Satışı yapılacak olan dairelerin kat bilgisi, bulunduğu cephe, muhammen bedeli, m2 büyüklüğüne ilişkin tüm bilgiler belediye tarafından hazırlanan tabloda yer alıyor.

Belediye başkanlığı daireler için düzenlenecek ihale gününü 22 Haziran olarak bildirdi. Saat 14.00'te başlayacak olan ihale işlemlerine katılım ise daha önceden başvuru yapılması suretiyle olacak. Başvuru işlemlerinin belediyenin istediği şekilde tamamlayanlar açık teklif usulü ile daireler için teklilerini sunacaklar. Vatandaşlar tekliflerini sadece başvuru yaptıkları daireler için verebilecekler. İstemeleri halinde ise her konut için ayrı ayrı başvuru yapabilirler. Başvurular ise her konut için Mamak Belediyesinin belirlediği ve 17 bin 550 TL'den başlayan geçici teminat bedellerinin ödenmesi ile yapılacak.

Konut satışlarına dair tüm detaylar belediye tarafından hazırlanan satış dosyasında yer alıyor. Bu dosya ihale gününden önceki süreçte Mamak Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden mesai saatleri içinde görülebilir. İhale başvurusunda bulunacak olanlar bu satış dosyasını 500 TL karşılığında alacaklar ve imzalanması gereken kısımları imzalayarak tekrar belediyeye teslim edecekler.

Satış işlemlerine ilişkin tüm detaylar 0312 550 72 44 numarasından öğrenilebilir.

Emlak Haberleri Haberleri