1000 Konutluk DAP Yapı Levent Projesine Rekor Başvuru! Ev Sahibi Olabilmek İçin Hummalı Yarış!

İstanbul Levent'te DAP Yapı tarafından yapılacak olan 1000 konutluk projeye rekor sayıda başvuru yapıldı. Konumu ve sunduğu ayrıcalıklarıyla tercih nedeni olan DAP Yapı Levent projesine yoğun ilgi var

Emlak Konut GYO tarafından eski polis lojmanları arazisi için düzenlenen hasılat paylaşım ihalesini kazanan DAP Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul Levent'te satış değeri 3.1 milyar lira olan bir proje için kolları sıvadı. İlerleyen günlerde satışa sunulacak olan Dap Yeni LEvent projesi hakkında bilgi veren DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, 103 bin metrekare arazinin 53 bin metrekarelik bölümünde konut projesi yapacaklarını, geriye kalan 50 bin metrekareyi ise yeşil alan ve okul olarak değerlendireceklerini bildirdi.

1000 KONUTLUK PROJEYE 82 BİN ÖN BAŞVURU YAPILDI!

Söz konusu alana 1000 bağımsız birim inşa edilmesi planlanan projeye 82 bin ön talep alındığı öğrenildi. Yılmaz, projenin hem konumu hem de yeşil alanları ile ön plana çıkacağını belirtirken, üç futbol sahası büyüklüğünde yeşil alana sahip olunacağını, geniş bahçe, teras ve balkonlar, yüksek tavanlı salonlar, özel sosyal donatılar ve 50 dönüm koru alanının yer alacağını belirtti.

Projenin aynı zamanda konumuyla da dikkat çekici bir lokasyonda bulunduğunu belirten Yılmaz, Büyükdere Caddesi, Levent, Etiler, Şişli gibi köklü semtlerin kesişme noktasında yer alan projenin Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün merkezinde olmasının da tercih edilmesi konusunda ön plana çıktığını söyledi.

Ziya Yılmaz, yeni projelerinde uyguladıkları ' şehirde country yaşam standartlarını' da anlatarak artık evleri yeşilliklerle çevrili, az katlı ve sağlıklı ev kriterlerine uygun, şehrin merkezinde, doğa, kültür, sanat, moda ve eğlence ile harmanlanmış, iş alanları ve finans dünyasıyla iç içe ve yürüme mesafesinde tüm ihtiyaçları karşılayabilecek şekilde tasarladıklarını ifade etti.

Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri