120 Ay Vadeli 0 98 Faizle Avrupa Konutları Başakşehir Konut Projesi Kampanyası

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası büyük ilgi görmeye devam ediyor. Kampanyada yer alan 120 ay vadeli yüzde 0 98 vade farkı ile satışa sunulan projelerden biride Avrupa Konutları Başakşehir olarak öne çıkıyor.

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası büyük ilgi görmeye devam ediyor. Kampanyada yer alan 120 ay vadeli yüzde 0 98 vade farkı ile satışa sunulan projelerden biride Avrupa Konutları Başakşehir olarak öne çıkıyor.

Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen Avrupa Konutları Başakşehir Artaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede satışa sunulan 941 adet konut yer alırken bunlara ek olarak 27 adet ticari ünite de bulunuyor.



Avrupa Konutları Başakşehir Nerede?



Avrupa Konutları projesi adını da aldığı Başakşehir'de yer alıyor. Başakşehir konut projeleri arasında yer alan Avrupa Konutları Başakşehir projesi hemen Kayaşehir Bulvarı üzerinde yer alıyor ve lokasyon açısından tüketicilere önemli merkezlere olan yakınlığı ile avantaj sunuyor.



Avrupa Konutları Başakşehir Fiyatları Ne Kadar?



Hemen teslim konut projeleri arayan kişilere hitap eden Avrupa Konutları Başakşehir projesinde satışa sunulan dairelerden 3+1 daire ve 4+1 daire tipleri için satışlar tamamlandı.



Avrupa Konutları Başakşehir 2+1 daire fiyatları 655 bin liradan, Avrupa Konutları Başakşehir 5+1 daire fiyatları ise 1 milyon 804 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Düzenlenen kampanya kapsamında fiyatlara yüzde 10 indirim yapılırken 12. ayda ara ödeme yapanlara yüzde 15 ve 24. ayda ara ödeme yapanlara yüzde 15 olmak üzere iki indirim fırsatı da sunuluyor.



Taksitle konut satın almak isteyen kişiler için ise Emlak Konut kampanyası kapsamında 120 ay vadeli 0 98 faizle konut satışı da yapılıyor. Yani projede bankalar aradan çıkarılıyor ve kampanyaya özel olarak banka kredisiz konut satışı yapılıyor.



Avrupa Konutları Başakşehir Ne Zaman Teslim Edilecek?



Projede yer alan 941 adet dairenin inşaatı tamamlanmış durumda. Yani Avrupa Konutları Başakşehir şu anda düzenlenen yeni konut kampanyası hemen teslim konut projeleri içerisinde yer alıyor.



emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri