120.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Ev Sahibi Olma Fırsatı! Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir'in Edremit İlçesinde 10 Adet Kamu Konutunu Satışa Çıkardı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından kamu konutlarının ihaleyle satışa çıkarılmasına devam ediliyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından kamu konutlarının ihaleyle satışa çıkarılmasına devam ediliyor. Bugün yayımlanan resmi ilana göre Balıkesir'in Edremit ilçesinde bulunan 10 adet kamu konutu satışa çıkarıldı.

Türkiye'de kamu konutlarının ekonomiye kazandırılması amacıyla satışa çıkarlması politakısının uygulanması sürüyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre Balıkesir'in Edremit ilçesinde bulunan 10 adet kamu konutu satışa çıkarıldı.



AÇIK TEKLİF USULÜYLE KAMU KONUTLARI



Edremit Milli Emlak Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan ihale 12 Ağustos'ta saat 09:00'da Edremit Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odası'nda yapılacak. Açık teklif usulü ile konutlara teklifler alınacak ve en yüksek teklifi veren kişiler konutların yeni sahibi olmak için hak kazanacaklar.



120.000 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA



Edremit ilçesinin Camivasat Mahallesi'nde bulunan 3 kamu konutu ve Akçay Mahallesi'nde bulunan 7 kamu konutu ihaleyle yeni sahiplerini bulacak. Milli Emlak Genel Müdürlüğü satışa sunulan kamu konutları için tahmini bedelleri de açıkladı. Buna göre 120.000 TL'den başlayan fiyatlar 280.000 TL'ye kadar çıkıyor. Evlerin büyüklükleri ise 73 metrekareden 146 metrekareye kadar değişiyor.



İhale saatine kadar belirlenen geçici teminat bedellerini ödeyen gerçek veya tüzel kişiler ihaleye katılmaya hak kazanacaklar. İhala şartnamesi Edremit Milli Emlak Müdürlüğü'nden ücretsiz olarak görülebilecek.



Satışı yapılacak konutlar 5 yıl boyunca Emlak Vergisi'nden muaf tutulacaklar.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri