13 Bin TL Peşinat 1.900 TL Taksitle 125 Metrekare Konut Satışı! Ziraat Bankası Kelepir Evleri Kredi Desteğiyle Satıyor!

Ziraat Bankası tarafından ucuz konut satışlarına devam ediliyor. Ziraat Bankası bu konutlar için müşterilere konut kredisi desteği de veriyor. İşte Ziraat Bankası'ndan düşük maliyetle satılan evler...

Türkiye'de ev fiyatlarında yükselişler meydana gelmesi bu alanda tüm dikkatleri bankalar tarafından yapılan satışlara çevirdi. Bankalar sorunlu krediler nedeniyle mülk edindikleri konutları uygun fiyatlarla satışa çıkarıyorlar. Bu evlerin fiyatlarının oldukça makul tutulmasının ana sebebi ise oluşan sorunlu kredilerin maliyet zararlarını kapatmak olarak gösteriliyor. Bundan dolayı bankalar uygun fiyatlı konut satışlarını yapmak durumunda kalıyorlar.

ZİRAAT BANKASI UYGUN FİYATLI EVLERİN SAYISINI ARTTIRDI

Ziraat Bankası tarafından satışa çıkarılan evlerin fiyatlarının oldukça uygun olması bu alanda yoğun bir talep oluşturdu. Ziraat Bankası da bu talep karşısında uygun fiyatlı evlerin sayısını arttırarak listeye yeni konutları ekledi. Vatandaşlar Ziraat Bankası üzerinden ev satın alıp ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirebiliyorlar. Üstelik bunun için de çok yüksek maliyetlerle karşılaşmıyorlar. Tek yapılması gereken konut satış ilanlarının incelenmesi ve doğru zamanda doğru konut için teklifte bulunulması oluyor.

KONUT KREDİSİ DESTEĞİ VERİLİYOR

Ziraat Bankası uygun fiyatlı konutlar için müşterilere bir d ekonut kredisi imkanı sağlıyor. Üstelik düşük faizle verilen bu kredi de ayrı bir avantaj teşkil ediyor. Konut kredisi kampanyası kapsamında değeri 500 Bin TL'nin altında olan konutlar için Ziraat Bankası yüzde 90 oranında kredilendirme yapıyor. Bu doğrultuda yüzde 10 peşinat ödemesi yapanlar Ziraat Bankası'ndan bu evleri 120 ay vadeli konut kredisi çekerek satın alabiliyorlar. İşte Ziraat Bankası'nın satışta bulunan konutlarının bazıları ve konut kredisi çekilerek alınması durumundaki maliyetleri...

ZİRAAT BANKASI TAKSİTLE UCUZ EV SATIYOR

Ziraat Bankası tarafından Mesin Yenişehir'de bulunan konut için 186 Bin TL fiyat belirlendi. Bu konutu satın almak isteyenlerin 18.600 TL peşinat ödemeleri gerekiyor. Ardından ise Ziraat Bankası'ndan 167.400 TL 120 ay vadeli konut kredisi çekiliyor. Bu durumda aylık ödenmesi gereken taksit 2.750 TL oluyor.

Ziraat Bankası Çorum Alaca'da bulunan konut için ise 190 Bin TL fiyat açıkladı. Müşteriler bu konut için 19 Bin TL peşin ödeme yapıyorlar. Kalan 171 Bin TL için ise 120 ay vadeli konut kredisi çekiliyor. Bu durumda da aylık taksit 2.809 TL şeklinde hesaplanıyor.

Ziraat Bankası'nın satışa çıkardığı bir diğer konut ise Ankara Elmadağ'da bulunurken bu eve 187 Bin TL değer biçildi. Müşteriler 18.700 TL peşinde ödeme yaptıktan sonra Ziraat Bankası'ndan 168.300 TL konut kredisi çekiyorlar. 120 ay vadeli bu kredinin aylık taksiti ise 2.764 TL oluyor.

Ziraat Bankası, Mardin Kızıltepe'de 125 metrekare büyüklüğündeki konutu satışa çıkararak 135 Bin TL değer belirledi. Müşteriler bu konutu satın almak için 13.500 TL peşinat ödemesi yapıyorlar. Kalan 121.500 TL için ise yine Ziraat Bankası'ndan konut kredisi çekiliyor. Bu şekilde 120 ay vadeli konut kredisinin aylık ödenmesi gereken taksit tutarı 1.996 TL oluyor.

Emlak Haberleri Haberleri