14 - 18 Şubat Pazartesi Cuma! Lojman Satış İhale Listesi İl İlçe Fiyat Tablosu

14 Şubat Pazartesi ile başlayan ve 18 Şubat Cuma ile sona erecek hafta içinde 6 farklı şehirde 10 farklı kamu konutu satışı için ihale düzenlenecek. İhale ile lojman almak isteyenler için tüm liste.

Devlet kurumlarının konut satışlarına dair listeyi merak edenler için 14 18 Şubat Pazartesi Cuma günlerini kapsayan hafta içinde toplam 10 adet lojman satışı için ihaleler gerçekleştirilecek. Lojman satışları 6 farklı şehirde olacak. İstanbul ve Bursa için birden fazla duyuru bulunurken diğer şehirler için bir adet duyuru gerçekleştirilecek. Ancak bir duyuruda çok sayıda konutun satışının yapılacağı bildirilebilir. Bu kapsamda vatandaşlar kendi şehirleri için ilan edilen duyuruları il il sizlerle paylaşıyoruz.

LOJMAN SATIŞI YAPILACAK ŞEHİRLER VE SATILACAK KONUT SAYILARI

Hangi şehirlerde lojman satışı yapılacağını merak edenler için listede İstanbul, Antalya, Kütahya, Samsun, Bursa ve Kastamonu bulunuyor. Konut satışı yapacak kurumlar arasında Kızılay, Milli Emlak ve Belediye Başkanlıkları yer alıyor.

İşte O Kurumlar ve İhale Bilgileri

Türk Kızılayı Derneği İstanbul Tuzla'da 1 adet daireyi ihale ile satacağını duyurdu. İhale tarihi 25 Şubat olarak açıklandı.

Kastamonu Belediye Başkanlığı kentin farklı noktalarında yer alan 6 daireyi ihale ile satacak. Konut satışı 16 Şubat'ta yapılacak.

KGM 7. Bölge Müdürlüğü Samsun'da 1 adet daire satışı için 15 Şubat'ta ihale düzenleyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 5 adet lojman satışı yapacak. İhale tarihi 18 Şubat.

Kütahya Belediye Başkanlığı'da kent genelinde 26 adet daire satışı için 18 Şubat'ta ihale düzenleyecek.

Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı 8 adet ve 1 dükkan için Bursa'da ev almak isteyenler adına ihale düzenleyecek.

Osmangazi Belediyesi ikinci duyurusunda ise 53 adet içinde lojman da olan farklı gayrimenkullerin satışını yapacak.

Antalya Gündoğmuş Belediyesi de kendisine ait olan 9 adet daireyi satacağını duyurdu.

FİYATLARA GENEL BAKIŞ

Kastamonu'da satışa çıkarılan kamu konutları için fiyatlar 85 bin TL ile 850 bin TL arasında değişiyor. KGM'nin 368 m2 büyüklükteki arsada yer alan ev için 278 bin 202 TL değer belirlendi. İstanbul Anadolu Yakası için ilan edilen duyuruda daireler 295 bin TL ile 1 milyon 100 bin TL arasında yer alıyor. Kütahya'da daireler 488 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılırken Antalya'da daireler 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak. Bursa Osmangazi Belediyesi de 488 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire satışı yapacak.

LOJMAN ALMAK İSTEYENLER

Lojman almak isteyenler için ihale işlemlerine dair detaylar kurumların web sitelerinde yer alıyor. Duyurulara göre ihale tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Emlak Haberleri Haberleri