15 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla 213 Arsa Satışı için Belediye Başkanlığından İhale Duyurusu

Bursa'nın Karacabey Belediyesi yayımladığı bir duyuru ile 213 arsa satışı yapacağını ilan etti.

Bursa'nın Karacabey Belediyesi yayımladığı bir duyuru ile 213 arsa satışı yapacağını ilan etti. İhale usulü gerçekleştirilecek satışlar için muhammen bedel listesi yayımlayan belediye başkanlığı başvuruların Kasım ayına kadar yapılacağını duyurdu.

Bursa'nın Karacabey İlçesinde Akhisar Mahallesinde bulunan 213 arsa satılığa çıkarıldı.



Resmi İlan Portalı üzerinden yayımlanan satışlar açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek. Belediye başkanlığı tarafından yapılan açıklamada arsalar için ilan edilen muhammen bedellerin 15 bin TL'den başladığı ve 100 bin TL'ye kadar ulaştığı bildirildi.



Karacabey Belediyesi satışlara dair "Belediyemiz tüzel kişiliğine ait yukarıdaki tabloda yeri, cinsi, ada, pafta, parsel numaraları ile yüz ölçümleri belirtilen taşınmazlar, 2886 sayılı Yasanın 45’nci maddesi gereği (Açık Teklif Usulü) açık arttırma ile satılacaktır." ifadelerini kullandı.



İHALE İLE ARSA SATIŞI GERÇEKLEŞTİRİLECEK



2 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek arsa satışlarına başvuruda bulunacak olan istekliler belediyeden şartnameye ulaşacaklar. Karacabey Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden görülebilecek şartname ihaleye katılacaklar için zorunlu olarak alınacak.



Şartname ücreti ise belediye tarafından, her parsel için ayrı ayrı olmak üzere 20,00-TL. (Yirmi lira) olarak açıklandı.



İhale başvuruları ise ilan edilen ihale tarihlerine kadar şartname ve diğer evrakların belediyenin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'ne teslimi suretiye yapılacak. İlanda yer alan arsa satışlarının bazıları için belirlenen muhammen bedel listesi.



SATIŞA ÇIKARILAN ARSALARDAN BAZILARI İÇİN MUHAMMEN BEDEL LİSTESİ







Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri