15. Gayrimenkul Emlak Fuarı bugün sona eriyor

Türkiye'nin en önemli fuarları arasında yer alan Gayrimenkul Emlak Fuarı 15. kez açmış olduğu kapılarını bugün kapatıyor.

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı bugün sona eriyor - Türkiye'nin en önemli ve büyük fuarları arasında yer alan Gayrimenkul Emlak Fuarı bu sene kapılarını 15. kez ziyaretçilerine açmıştı. 

Bu sene İstanbul'da düzenlenen 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 16 Mart 2023 tarihi itibari ile ziyaretçilere açılırken Rusya, İran, Irak, Körfez ülkeleri, ABD, Almanya, Hollanda, Belçika gibi Avrupa ülkelerinden acentelerin de katıldığı organizasyon 17 Mart 2023 Cuma günü yani bugün sona erecek. 

450 PROJE GÖRÜCÜYE ÇIKTI! 

Düzenlenen fuar etkinliği kapsamında 450 konsept projenin görücüye çıktığı 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi İstanbul Bosphorus Hilton Conference Center'da gerçekleştirildi. Düzenlenen fuarın organizasyonunu gerçekleştiren JNR Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Haktan Öztunalı yapmış olduğu açıklamasında “15’inci Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi’ne bu yıl İstanbul, Kıbrıs, Antalya başta olmak üzere yurt dışından Karadağ, Dubai ve Suudi Arabistan, İngiltere, Rusya, Almanya çoğunlukta olmakla birlikte burada New York, Miami gibi Amerika projelerini satan firmalardan oluşuyor” diyerek yabancı ülkelerin de fuara yoğun ilgi gösterdiğini dile getirdi. 

Yurt dışından da fuara yoğun ilgi gösterildiğini ifade eden Öztunalı "Avrupa ülkelerinden de bu yıl güzel bir katılım aldık. Sadece Almanya’dan 17 yatırımcı var. İngiltere, Hollanda, Portekiz, Doğu Avrupa ülkelerinden de yatırımcılar fuarda Türk gayrimenkul firmaları ile özel görüşmeler yapacak. Sonuç itibarıyla biz JNR Fuarcılık olarak yaptığımız bu çalışmalarla ve 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ile ülkemizde 2 milyar 400 milyon liralık yatırım yapabilecek 77 tane yatırımcıyı bu konjonktürde getirmeyi başardık” yeni yatırım fırsatları olduğunu vurguladı. 

Emlak Haberleri Haberleri