2018'in Yeni Trendi : Kadife Modası

Kış dediğimiz zaman akıllara ilk gelen kıayfetlerden biri de kadifedir. Kalın ve sıcacık tutan kumaşı sayesinde soğuk kış aylarında içimizi ısı.

Kış dediğimiz zaman akıllara ilk gelen kıayfetlerden biri de kadifedir. Kalın ve sıcacık tutan kumaşı sayesinde soğuk kış aylarında içimizi ısı

Kış dediğimiz zaman akıllara ilk gelen kıayfetlerden biri de kadifedir. Kalın ve sıcacık tutan kumaşı sayesinde soğuk kış aylarında içimizi ısıtırken, birbirinden faklı renkleri ile de zarif ve şık tarzlar yaratmamızda da önemli bi rol oynuyor genellikle. Bu tür kıyafetlerin çoğunlukla klasik görünmesinin sebebi ise eski zamanlarda yaşayan saraylı kadınların bu kumaştan diktirdikleri mükemmel elbiseleridir hiç şüphesiz.



2017' de çoğunlukla karşımıza çıkan, 2018 kış modasında da tüm zerafeti ile karşılaşacağımız kadife parçalar sayesinde hem şık ve rahat, hem de kullanışlı ve içinizi ısıtacak birbirinden farklı kombinler yaratabilirsiniz. İsterseniz baştan aşağı kadifelere bürünebilir, isterseniz de tek bir yerde kadife parça kullanarak bu ihtişamlı kumaşları tercih edebilirsiniz. İddialı bir renk seçimiyle kadife modasını bir tık daha arttırabilir, sıradan kombinlerde ise küçük bir kadife görüntüsü ile tarzınıza sıra dışılık katabilirsiniz.



Bu kadar fazla kullanım alanları olan kadife kumaşını dolabınızın bir köşesinde bulundurmakta fazla gecikmeyin. Ne de olsa kış bitiyor. Doğru alışverişe...



Kara Kış Kapınızı Çalmadan Kadife Bir Palto Edinmeye Ne Dersin?



Kadifenin içimizi ısıtan kumaşı diye boşuna söylemiyoruz, bu sıcak tutan kumaşlar tam da paltolara, kabanlara yakışır türden bir kumaş. Kara kışlı günlerde sizi sıcak tutacak, bunun yanında da tarzınıza farklılık katacak bir parça kadife paltolar. Eğer alışverişe çıkacak olursanız ilk sırada bu yer almalı.



Soğuk Tonlarda Bir Kadife Elbise Gününüzü Kurtarabilir!



Gece kıyafetlerinin yanı sıra günlük hayatımıza uygun kadife elbiseler de oldukça kullanışlı ve dikkat çekici bir şıklıkta olabiliyorlar. Bu tarz elbiselerle ister ofise, isterseniz de bir alışverişe ya da arkadaşlarınız ile gezmelere rahatlıkla katılabilirsiniz. Göreceksiniz, üzerinizdeki kıyafetin enerjisi sizi rahatlatacak ve tüm gününüzü kurtaracaktır.





İddialı Kadife Pantolonları Denediniz Mi?



Kadife pantolonlar 2018 sokak modasında oldukça dikkat çeken parçalardan. Üstelik en çarpıcı tonlarda seçilmiş kadife pantolonlar ile kadınlar sokaktaki iddialarını kolay bir şekilde ortaya koyabiliyorlar. Özellikle bol kesimde olan kadife pantolonlar 2018 sokak modasının en göz alıcı parçalarından sayılabilir. Böyle iddialı bir parçayı tamamlayacağınız bir kazak ile ve fazla dikkat çekmeyen aksesuarlar ile kombininizi tamamlamakta fayda var.

Emlak Haberleri Haberleri