2021 Yılında Kiralara Kaç TL Zam Gelecek? Ocak Ayı Resmi Kira Artışı Zam Oranı ve Aralık 2020 TÜİK TEFE TÜFE Enflasyonu Ne Zaman Açıklanacak?

Milyonlarca ev sahibi, kiracı için 2021 yılı resmi kira artışı zam oranı ile memur ve emekliler için enflasyon farkı zammı hesaplaması için kullanılacak olan TÜİK TEFE TÜFE Aralık ayı enflasyon rakamları için geri sayım başladı.

Milyonlarca ev sahibi, kiracı için 2021 yılı resmi kira artışı zam oranı ile memur ve emekliler için enflasyon farkı zammı hesaplaması için kullanılacak olan TÜİK TEFE TÜFE Aralık ayı enflasyon rakamları için geri sayım başladı.

TÜİK TEFE TÜFE Aralık ayı enflasyonu rakamları için geri sayım başladı. Açıklanacak olan Aralık enflasyonu 2020 rakamları ile ev sahipleri ve kiracılar için Ocak ayı resmi kira artışı zammı için uygulanacak rakam belli olacak. Yine söz konusu rakam milyonlarca memur ve emekli maaşı için enflasyon farkı zammı hesaplaması için kullanılacak olan son kritik veri olarak kullanılacak.

TÜİK TEFE TÜFE ARALIK AYI ENFLASYONU NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

TÜİK tarafından açıklanacak olan yılın son enflasyon rakamları raporu için geri sayım başladı. TÜİK tarafından her ay bir sonraki ayın takip eden ilk haftası içerisinde açıklanan enflasyon rakamları bu nedenle Ocak ayının ilk haftası içerisinde ilan edilecek.

TÜİK Aralık ayı enflasyon rakamları ve 12 aylık TÜFE ortalaması 4 Ocak 2021 tarihinde ilan edilecek. 4 Ocak 2021 Pazartesi günü ilan edilecek rakamlar saat 10:00 itibar ile Türkiye İstatistik Kurumu TÜİK resmi internet sitesi üzerinden ilan edilecek.

Söz konusu rakamlar ilan edilir edilmez sitemiz üzerinden bildirim olarak takipçilerimize iletilecek olup haberdar olmak için uygulamalarımızı indirebilirsiniz;

Android uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Huawei AppGalerry uygulamamız için TIKLAYINIZ

2021 YILINDA KİRALARA KAÇ TL ZAM GELECEK, RESMİ KİRA ARTIŞI ZAM ORANI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

4 Ocak 2021 Pazartesi günü açıklanacak olan enflasyon rakamları ile beraber 2021 yılı resmi kira artışı zam oranı da belirlenmiş olacak. Bu rakamlar arasında yer alan 12 aylık TÜFE ortalaması Aralık ayı itibari ile kira sözleşmesi sona eren ve Ocak ayından itibaren zamlı kira ödeyecek olan kiracılara ev sahipleri tarafından uygulanabilecek olan resmi tavan zam oranı sınırı olarak uygulanacak ve ev sahipleri bu rakamın üzerinde bir zam artışı yapamayacak.

Emlak Haberleri Haberleri