2022 Koltuk Trendleri: Bellona Koltuk Takımları ve Fiyatları Açıklandı!

Bellona koltuk takımları için beklenen kampanyalı satış fiyatları açıklandı. 2022 yılının koltuk takımı renkleri ve trendleri için en güzel örneklere ev sahipliği yapan Bellona satış fiyatları!

Yeni evlenmek isteyen, ev almak, evini değiştirmek ve koltuk takımlarını yenilemek isteyen kişilere yönelik olarak Bellona 2022 yılının en trend koltuk takımı modelleri için yeni fiyatlarını açıkladı. Türkiye'nin en çok tercih edilen ve satan mobilya markaları arasında yer alan Bellona tarafından açıklanan satış fiyatları için Şubat ayına özel indirim yapıldı.

26 Ocak - 28 Şubat tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında Bellona belirlenen koltuk takımı, çekyat, tekli koltuk ve berjer modelleri için yüzde 50'ye varan indirimler yaparken Yapı Kredi World Kredi Kartı olan müşterilerine ise vade farksız taksitle ödeme imkanı sunulacağını açıkladı. Örneğin Bellona Orlanda Koltuk Takımı için yüzde 30 oranında, Lofty Koltuk takımı modelinde de yüzde 30 indirim yapıldığı açıklandı.

BELLONA KOLTUK TAKIMI MODELLERİ 2022! SATIŞ FİYATLARI NE KADAR, EN UCUZ KOLTUK TAKIMI KAÇ TL OLDU?

Koltuk takımı almak isteyen kişiler için Bellona yeni modellere ilişkin beklenen fırsatları açıkladı. Bellona koltuk takımlarında yüzde 50'ye varan indirim yapılırken genç odası takımı almak isteyen kişiler için de yüzde 30'a varan indirimler açıklandı.

Yeni sezonda hem sade hem de şık tasarımlara imza atan Bellona birbirinden şık modelleri cazip fiyatlarla evlere taşımak için kolları sıvadı.

İsteyen kişiler klasik tarzda tasarımlar da Bellona koltuk takımları koleksiyonunda yer alırken örneğin Pesaro Koltuk Takımı ve Solven Koltuk takımı klasik tasarımları ile dikkat çekti.

Ayaklarının yerden yüksek olması nedeni ile tercih edilen Leny koltuk takımı gri tonlu rengi ile dikkat çekerken Armina koltuk takımı modelinde ise alternatif renk seçenekleri de bulunuyor.

Yeni koltuk takımı modelleri de satışa sunulan Bellona yeni koleksiyonu için fiyatları da güncelledi.

Koltuk takımlarında fiyatlar seçilen modele göre belirlenirken yine alınan koltuk takımında ki berjer sayısı da fiyatları değiştiriyor. Örneğin takımda bir 2'li koltuk ve 3'lü koltuk olmasının yanı sıra iki 3'lü koltuk olması gibi durumlarda fiyatlar değişiyor. Tek berjerli koltuk takımı ile iki berjere sahip olan koltuk takımlarında da fiyatlar değişiyor. Bir 3'lü koltuk, bir 2'li koltuk ve 1 berjerden oluşan koltuk takımı peşin 9 bin 845 liraya satışa sunuluyor.

Emlak Haberleri Haberleri