2+1, 3+1 Daireler İhaleyle Ucuza Satılıyor! Belediyeler, SGK, İl Emlak Müdürlükleri 21 Şehir için İlan

21 şehirde kamu kurumları yayımladıkları duyurular ile konut satışı yapacaklarını duyurdular.

21 şehirde kamu kurumları yayımladıkları duyurular ile konut satışı yapacaklarını duyurdular. İl Emlak Müdürlükleri, belediyeler, SGK, il acil durum müdürlüğü gibi kurumların yapmış olduğu satışlar ihale ile oluyor ve fiyatlar ucuz olabiliyor. Tüm liste.

Kamu kurumlarının satış ilanlarına yenileri eklendi. Farklı alanda hizmet veren kamu kurumları kendilerine ait evleri ihale ile satacaklarını duyurdular. Ev alacaklar için ucuz konut alma fırsatı anlamına gelen bu duyuruları, konut satışı yapacak kurumları ve konut satışlarında sürecin nasıl işlediğini aktarıyoruz.

EV ALACAKLAR İÇİN SATIŞ YAPACAĞINI DUYURAN KAMU KURUMLARI

Türkiye genelinde kamu konutu satışı yapacağını duyuran 21 farklı kurum bulunuyor. Bu kurumların tamamı ihale ile konut satışı yapacağını ve vatandaşların bu satışlar için başvuruda bulunabileceğini duyurdular. Konut satışı yapacağını duyuran kamu kurumları.

* İl ve İlçe Belediye Başkanlıkları

* İl Milli Emlak Müdürlükleri

* İl Acil Durum ve Yardım Müdürlüğü

* Vergi Dairesi Müdürlükleri

* SGK İl Müdürlükleri

21 ŞEHİRDE KONUT SATIŞI YAPILACAK

Yukarıda yer alan kamu kurumlarının konutları 21 farklı şehirde bulunuyor. İlanlara göre bu 21 şehir; "Aydın, Burdur, Kırşehir, Balıkesir, Sinop, Ordu, Manisa, Sivas, Antalya, Ankara, Çanakkale, Erzincan, Mersin, İstanbul, Kayseri, Şırnak, Kastamonu, Erzurum, Zonguldak, Hatay, İzmir" şeklinde.

KAMU KURUMLARININ KONUT SATIŞ LİSTELERİ

Hangi şehirde kaç konut satılacağına ilişkin yayımlanan listeyi aşağıda aktarıyoruz. İşte kurum kurum konut satış ilanları.

İHALELERE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Kamu kurumları konut satışlarına ilişkin hem kendi resmi sitelerinden hemde farklı platformlar üzerinden duyurular yayımlarlar. Yayımlanan duyurularda başvurular için gerekli özel şartlar, konutların satış fiyatları ve konut başvurusunda bulunacakların hangi tarihler arasında nereye başvuru yapacaklarına ilişkin bilgiler yer alır.

Emlak365.com olarak bizlerde aşağıda bu duyuruların yayımladığı bağlantıyı paylaştık. Bu bağlantı üzeriden Resmi İlan Portalına erişim sağlayabilir ve satılık konutlar için başvuru detaylarını öğrenebilirsiniz.

Satılık Kamu Konutları için Tıklayınız

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kamu kurumlarının satışa çıkardığı konutlar için ihale başvurusunda bulunacaklar öncelikle kurumdan satış şartnamesi alacaklar. Satış şartnamesini alanlar geçici teminat bedelini ödeyip talep edilen tüm evraklarla ihaleyi yayımlayan kuruma şahsi başvuruda bulunacaklar.

Emlak Haberleri Haberleri