24 Ay Taksitle Hazine Arazisi Satışları: Aylık 250 TL Taksitle Tarla, 375 TL Arsa, 429 TL Satılık Hobi Bahçesi İlanları

5 yıl emlak vergisi muafiyeti ve KDV'siz satış yapan Milli Emlak arsa satışları 2022 ilanları için yeni duyurular yayımlandı. Satılık hazine arazileri listesi kelepir yatırımlık arsa fırsatları geldi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satıştaki hazine arazileri listesi için yeni duyurular yayımlandı. Yurt genelinde 37 ilde yer alan 1045 hazine arazisi satışa sunulurken aralarında tarla, bağ, bahçe, Topraklık, hali arazi, arsa ve satılık bahçe ilanlarının da yer aldığı duyurularda düşük fiyatlar yatırımcıları cezbetti.

Satıştaki hazine arazileri için yayımlanan duyurularda Milli Emlak alıcılara 24 ay taksitle ödeme kolaylığı da sağlarken bu satışlardan alınan taşınmazlar için devlet aynı zamanda 5 senelik emlak vergisi muafiyeti hakkı da tanıyor. Yapılan satışlardan aynı zamanda KDV'de alınmıyor. Hem düşük fiyat, hem vergi avantajı hem de taksit imkanı sunulan hazine taşınmazları ve satılık hazine arazisi ilanları bu nedenle yatırımcılar tarafından da yakından takip ediliyor.

MİLLİ EMLAK ARSA SATIŞLARI MART - NİSAN 2022 İLANLARI! SATILIK HAZİNE ARAZİLERİ LİSTESİ

Satılık hazine arazisi almak isteyen kişiler için satılık hazine arazileri listesi Milli Emlak Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi olan MİLLİ EMLAK GOV TR adresi üzerinden yayımlanmaktadır. İlanlar her gün güncellenmekte olup il / ilçe Milli Emlak müdürlükleri tarafından ekspertiz işlemleri tamamlanan ve satışa çıkan hazine arazileri her gün listeye eklenmektedir.

MİLLİ EMLAK ARSA SATIŞLARI! SATILIK ARSA HAZİNE ARAZİSİ M2 FİYATI KAÇ TL, NE KADAR?

Satışa sunulan hazine arazileri ve arsalar için fiyatlar piyasa fiyatının son derece altında olarak belirlenirken standart bir metrekare fiyatı tablosu bulunmaktadır. Her arsanın fiyatı yapılan ekspertiz işlemi ile belirlenmekte olup arsaya özel olarak ilanda duyurulur. Aylık 24 ay taksitle ödeme imkanı bulunmakta olup Konya'ın Altınekin ilçesinde yer alan 1.108 m2 büyüklükteki arsayı alan kişinin aylık ödemesi 375 TL olarak gerçekleşecektir.

MİLLİ EMLAK SATILIK HOBİ BAHÇESİ İLANLARI: HOBİ BAHÇESİ FİYATLARI KAÇ TL?

Ucuz hobi bahçesi almak isteyen kişiler için Milli Emlak çok sayıda seçenek sunarken bunlardan biri de Çorum Merkez'de yer alan 1103 m2 büyüklüğe sahip olan bahçe oldu. Bu bahçeyi 24 ay taksitle alan kişiler aylık 429 TL taksit ödeyecekler.

MİLLİ EMLAK TARLA SATIŞI İLANLARI 2022! MİLLİ EMLAK'TAN SATILIK TARLA NASIL ALINIR?

Milli Emlak tarla yatırımı yapmak isteyen kişilere de çok sayıda fırsat sunarken Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yer alan 3.934 m2 büyüklüğünde ki tarlanın satış fiyatı 6 bin TL aylık taksit tutarı ise 250 TL olarak ilan edildi. Milli Emlak'tan satılık hazine arazi, arsa, tarla, hobi bahçesi almak isteyen kişiler başvurularını Milli Emlak GOV TR internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlarda belirtilen tarihlerde ilgili il / ilçe müdürlüğü üzerinden yaparak yatırım yapma fırsatı elde edecekler. İhale ile satılan taşınmazlarda en yüksek teklifi veren kişiler bu taşınmazı alma hakkını elde ederken ödemelerini 24 ay taksitle yapabilecekler.

Emlak Haberleri Haberleri