25 - 29 Nisan Pazartesi Cuma satılık kiralık 1+1, 2+1, 3+1 lojman fiyatları açıklandı

Devletin satılık kiralık lojman listeleri haftasonu itibariyle yenilendi. Bu kapsamda 25 Nisan Pazartesi ile 29 Nisan Cuma günleri arasında satışı yapılacak olan yeni lojmanların fiyatları açıklandı.

Emlak365.com - Kamu kurumlarının lojman satış duyuruları yenilendi. Haftasonu Cuma günü mesai saatinin tamamlanmasının ardından ihale başvuru süresi sona eren ilanlar tablodan kaldırıldı. Yeni ilanların da eklenmesiyle 25 29 Nisan Pazartesi Cuma listeleri belirlenmiş oldu.

Başvuruları Pazaartesi günü itibariyle alınmaya devam edecek olan satılık lojman ilanları ile kiralanacak olan kamu konutlarının listesi belli oldu. İşte ev alma niyeti olan yada lojmanların kiralık ilanlarını takip edenler için güncel listeler.

PAZARTESİ GÜNÜ BAŞVURULARI BAŞLAYACAK SATILIK KİRALIK KAMU KONUTLARI

Kamu konutu ilanlarında öncelikli kurumlar Milli Emlak Müdürlüğü ile Belediye Başkanlıkları olur. Ancak son duyurular incelediğinde ise SGK'nın ağırlığının olduğu görülüyor. SGK müstakil ev, aparman dairesi, kargir ev ve benzeri çok sayıda konutu satışa çıkardığını açıkladı. Kurumun ayrıca başvuru süreci sona eren birçok duyurusu bulunuyordu.

Genel olarak satış bilgilerini paylaştığımız lojman ilanlarında Son duyurular ise Samsun, Trabzon, Sakarya, Bursa, Hatay, Ankara, Muğla gibi illeri kapsıyor. Listelerin tamamını ise aşağıda tabloda bulabilrisiniz. Tablolarda kamu konutlarının hangi şehirde satılacağı, satışı yapan ve başvuruların yapılacağı kurum, ihale tarihi ve satışı yapılacak gayrimenkullerin özelliklerine ilişkin bilgiler yer alıyor.

25 - 29 Nisan Pazartesi Cuma satılık kiralık 1+1, 2+1, 3+1 lojman listeleri

KENDİ ŞEHRİNDE LOJMAN ALMAK İSTEYENLER İÇİN

Kamu kurumlarına ilişkin listeleri sıralı halde aktardık. Vatandaşlar kurumların açıkladığı ve tablolarda gözüken ihale tarihlerinden önce başvurularını yapacaklar. Başvuruların tamamlanmasının ardından açık artırma süreci gelecek. Açık artırmaya şahsen katılacak olan istekliler kurumun gerçekleştireceği açık yada kapalı teklif usulü ile evler için ne kadar verdiklerini sunacaklar.

Kurumlar ihale kılavuzlarında bir muhammen bedel açıklıyorlar. İhale teklileri ise bu bedele göre yapılıyor. Çoğu kurumun lojman satış ilanına başvurular kısıtlı olurken birçok daire ilk teklif fiyatına piyasanın çok altında bir fiyata satılabiliyor.

Açık artırmada olabilmek için

Vatandaşların lojman alımlarında en çok uğraşmaları gereken başvuru süreci. İlk işlem kuruma gitmek şartname almak olacak. Sonra başvuru ücreti ödenmesi, evrak teslimi ile süreç tamamlanacak. Bu aşamada kurumun ihale birimi isteklileri yönlendirecek.

Emlak Haberleri Haberleri