27 Haziran 2020 Cumartesi KİPTAŞ Silivri 4. Etap 2+1 Kura Sonuçları İsim Listesi Yayımlandı! Kura Sonucu Sorgulama Ekranı

KİPTAŞ Silivri 4 etap kura çekilişi için canlı yayın sona erdi. Dün yapılan kura çekimi ile ayrıcalıklı kategoride yer alan hak sahipleri belirlenirken 27 Haziran Cumartesi günü yani bugün yapılan ikinci Kiptaş kura çekimi ile ise 552 adet 2+1 kapalı mutfak konut tipi için başvuruda bulunan kişiler arasından hak sahipleri belirlendi. KİPTAŞ 4 Etap kura çekilişi sonuçları, KİPTAŞ Silivri 4.etap kura çekimi sonucu, 2+1 hak sahipleri isim listesi ile KİPTAŞ Silivri 4. etap kurası canlı yayını izle

KİPTAŞ Silivri 4 etap kura çekilişi için canlı yayın sona erdi. Dün yapılan kura çekimi ile ayrıcalıklı kategoride yer alan hak sahipleri belirlenirken 27 Haziran Cumartesi günü yani bugün yapılan ikinci Kiptaş kura çekimi ile ise 552 adet 2+1 kapalı mutfak konut tipi için başvuruda bulunan kişiler arasından hak sahipleri belirlendi. KİPTAŞ 4 Etap kura çekilişi sonuçları, KİPTAŞ Silivri 4.etap kura çekimi sonucu, 2+1 hak sahipleri isim listesi ile KİPTAŞ Silivri 4. etap kurası canlı yayını izle linki ile KİPTAŞ Silivri 4 etap kura çekilişi sonucu sorgulama ekranı haberimizde...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri arasında yer alan KİPTAŞ tarafından inşa edilen Silivri 4. etap konut projesi için kura çekilişleri tüm hızı ile devam ediyor.



Dün yaplan kura çekimi ile şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimler, en az %40 oranında engelli vatandaşlar ile Kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşlarında sigortalı olarak çalıştığını belgeleyen sağlık personeli başvuruları arasından ev sahibi olmaya hak kazanan kişilerin isimleri belirlenmişti.



KİPTAŞ 4 ETAP KURA ÇEKİLİŞİ İLE BUGÜN 2+1 KAPALI MUTFAK TİPİNDE EV SAHİBİ OLACAK 552 ŞANSLI KİŞİ BELİRLENECEK!



İstanbul'da her geçen gün yükselen konut fiyatları dar gelirli ailelerin ev sahibi olma imkanını azaltırken alt gelir grubu kişiler için TOKİ ve KİPTAŞ eli ile ucuz konut üretimi bu nedenle rekor ilgi görüyor.



KİPTAŞ tarafından satışa sunulan toplam bin 396 konut için yapılan başvuru rakamının 40 bini aşarak büyük bir rekor kırması, yine TOKİ İstanbul projeleri için de her zaman satışa sunulan konutlar için rekor başvuru yapılmaıs bunun en önemli kanıtı olarak gösteriliyor.



KİPTAŞ konut projesi için dün yapılan ayrıcalıklı kontenjan hak sahibi belirleme kurası sonrası bugün ise 552 konutun daha hak sahipleri belirlenecek.



Projenin son kura çekimi ise 28 Haziran 2020 Pazar günü 474 adet 2+1 açık mutfak ve 220 adet 3+1 kapalı mutfak için yapılarak tamamlanacak.





KİPTAŞ SİLİVRİ 4.ETAP KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYINI HANGİ KANALDA, CANLI YAYIN İZLE LİNKİ NEREDE?



KİPTAŞ kura çekilişi kurumun resmi sosyal medya hesapları üzerinden ve İBB TV canlı yayını ile paylaşılacak.



Korana virüs salgını nedeni ile kura çekilişi seyircisiz olarak gerçekleştirilecek. Canlı olarak anlık yayımlanacak olan kura çekilişinde hak sahipleri numaralı toplar kullanılarak noter huzurunda yapılacak.



KİPTAŞ Kura çekilişi canılı yayını Facebook üzerinden izlemek için TIKLAYINIZ...



KİPTAŞ SİLİVRİ 4.ETAP KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 27 HAZİRAN 2020 CUMARTESİ




  1. Mustafa Acar
  2. Perihan Keleş
  3. Cansu Bağdatlı
  4. Sercan Gül
  5. Herdem Cuvan Altın
  6. Gamze Bilgili
  7. Merve Karazeybek Küçükuğur
  8. Hafize Reyhan Çalıkuşu
  9. Sevgi Gümüş
  10. Zeynep Seda Çakır
  11. Gönül Güler
  12. Emre Demirkaya
  13. Refika Arslan
  14. Uğur Coşkun
  15. Alptekin Gökçe
  16. Muhammed Ali Kulbak
  17. Nalin Gümüşçu
  18. Güney Bazo
  19. Muharrem Çinkılınç
  20. Banu Özgen






33- Semih Yılmaz











KURA SONUCU KİPTAŞ İNTERNET SİTESİNDE YAYIMLANDI! KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ..



Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri