27 Haziran Pazartesi 1 Temmuz Cuma! Belediyelerden kiralık dükkanlar

Türkiye'nin farklı illerinde belediye başkanlıkları kendilerine ait olan işyeri ve dükkanları kiralamak için ihale ilanına çıkıyorlar. Bu bağlamda 27 Haziran Pazartesi 1 Temmuz Cuma duyuruları geldi.

27 Haziran Pazartesi 1 Temmuz Cuma günleri arasında çok sayıda şehirde dükkan kiralanması için ihaleler düzenlenecek. Yaz dönemi ile birlikte çok sayıda turizm bölgesi için ilan geldi. Farklı özelliklerde olan dükkanlar için belediye başkanlıkları 1 yıl ile 3 yıl ağırlıklı olmak üzere sözleşmeler imzalanacak. İşte yeni dönem duyuruları.

BELEDİYELERDEN 3 YILLIK İHALE İLANLARI

Aşağıda yer alan gayrimenkulleri kiralayacak olanlar ile belediye başkanlıkları en az 1 en fazla ise 10 yıllık sözleşme imzalayacaklar. Sözleşmelerin geneli 3 yıl için yayımlanmış durumda. Kiralık dükkan ihalelerini kazananlar ilk yıl için ilan edilen muhammen bedel üzerinden ödeme yapacaklar. Daha sonra ise anlaşılan kira bedeli üzerinde 12 aylık TÜFE oranlarıyla zam olacak.

Belediye başkanlıkları ayrıca kira ödemelerine ilişkin ayrıntıları duyurularında ilan ettiler. Bu kapsamda sözleşme tutarlarına ek olan maddeler dışında gayrimenkulün kullanımlarına ilişkin detayları da bildiriyorlar. Gayrimenkuller sözleşmede bildirilen esaslara göre kiralanıp kullanılıyor.

GÜNCEL DUYURULAR ŞU ŞEKİLDE

İl veya ilçe belediye başkanlıklarının 27 Haziran Pazartesi 1 Temmuz Cuma tarihleri arasında düzenleyecekleri ihalelerin listeleri şu şekilde. Söz konusu bu tabloda Basın İlan Kurumu'ndan alınmış olup tüm ilanların sadece bir kısmını içermektedir. Tüm listeye ( ilan gov tr ) üzerinden ulaşabilirsiniz. Kendi şehrinde ilan olup olmadığını merak edenler ise ilçe belediye başkanlıkları ile il belediye başkanlıklarının web sitelerinden duyurular bölümünden tüm duyulara ulaşabilirler.

27 Haziran Pazartesi 1 Temmuz Cuma Kiralık Dükkan İhale İlanları Tablo 1

27 Haziran Pazartesi 1 Temmuz Cuma Kiralık Dükkan İhale İlanları Tablo 2

27 Haziran Pazartesi 1 Temmuz Cuma Kiralık Dükkan İhale İlanları Tablo 3

27 Haziran Pazartesi 1 Temmuz Cuma Kiralık Dükkan İhale İlanları Tablo 4

27 Haziran Pazartesi 1 Temmuz Cuma Kiralık Dükkan İhale İlanları Tablo 5

DÜKKANKLARI KİRALAMAK İÇİN NE YAPMAK GEREKİYOR?

Dükkanları kiralamak isteyenler belediyelere giderek şahsen başvuru yapacaklar. Belediye başkanlıkları ilk olarak kiralanacak gayrimenkul hazırlanan şartnameyi isteklilere sunacak. Daha sonra geçici bir ödeme alıp başvuruları tamamlayacak. Son olarak ihaleye katılım sağlanıp teklif verilecek ve sözleşme imzalanacak.

Emlak Haberleri Haberleri