28 Milyon Liralık Dev Satış İhalesi! Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Arsa İhaleleri Yayımlandı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti belediyeye ait olan Şahinbey ilçesi sınırları içerisinde yer alan 6 arsa için 28 milyon 300 bin liralık dev arsa satış ihalesi ilanı yayımladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti belediyeye ait olan Şahinbey ilçesi sınırları içerisinde yer alan 6 arsa için 28 milyon 300 bin liralık dev arsa satış ihalesi ilanı yayımladı. İhalenin detayları haberimizde...

12 Aralık 2020 tarihli Resmi Gazete ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendisine ait olan 2 dev arsa için yeni satış ihale ilanı yayımladı. Yayımlanan ihale ilanları 6 arsa için 28 milyon 300 bin liralık muhammen bedel belirlendi.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARSA İHALELERİ!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen ilanlardan ilki 25 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan 4 arsa satışı için duyurusu oldu. Verilen ilan kapsamında Gaziantep Şehitkamil ilçesi Kurtuluş ve K.Kızılhisar Mahalleri sınırları içerisinde yer alan 4 arsa için son başvuru tarihi 25 Aralık 2020 saat 12:00 olarak belirlendi. Satışa sunulan arsalar için hak sahipleri 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile ayrı ayrı yapılacak ihale sonucunda belirlenmiş olacak.

İkinci satış ihalesi ise 23 Aralık 2020 tarihinde gerçekleşecek. 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile ayrı ayrı yapılacak olan ihale kapsamında K.Kızılhisar mahallesi sınırları içerisinde yer alan iki arsa için biri 3 milyon 924 bin diğeri ise 4 milyon 111 bin lira değer belirlenmiş durumda.

ARSA İHALESİNE NASIL KATILIR, İHALEDEN ARSA NASIL ALINIR?

Söz konusu arsalar için satış ilanları Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanırken ihaleye başvurular belirlenen tarihe kadar belediye üzerinden yapılacak. İhale sürecinde en yüksek teklifi veren kişi ya da kurumlar arsaları satın alma hakkı elde edecek.

Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri