3 Belediye Başkanlığı'ndan Kiralık Dükkan ve Büfe İhale Duyurusu

Haftasonu öncesinde 3 farklı belediye başkanlığı yayımladıkları duyurular ile mülkiyeti kendilerine ait olan dükkan ve büfeler için kiralık ilan duyurusu yayımladılar.

Haftasonu öncesinde 3 farklı belediye başkanlığı yayımladıkları duyurular ile mülkiyeti kendilerine ait olan dükkan ve büfeler için kiralık ilan duyurusu yayımladılar. Söz konusu duyurularda yer alan ihale tarihleri, muhammen bedel listeleri ve başvuru işlemlerine dair detaylar sizlerle.

Kamu kurumlarının yayımladığı ihale ilanlarına haftasonu öncesinde 3 farklı belediye başkanlığı eklendi.



* Muğla Yatağan



* Muğla Köyceğiz



* Nevşehir Avanos



Belediye Başkanlıkları yayımladıkları duyurular ile bazı gayrimenkuller için ihale düzenleyeceklerini duyurdular. İlanlarda belediye başkanlıkları başvuruda bulunacak olan vatandaşların nasıl bir yol izleyeceklerine ilişkin süreç detaylarını paylaştılar.



3 BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN GAYRİMENKUL KİRALAMA İLANI



Muğla Yatağan, Muğla Köyceğiz, Nevşehir Avanos Belediyelerince yayımlanan duyuruların tamamında ihaleye çıkacak gayrimenkul dükkan ve büfe olarak duyuruldu. İlanlara göre Yatağan Belediyesi 1 dükkan, Köyeceğiz Belediyesi 5 dükkan ve 1 Büfe, Avanos Belediyesi ise 1 dükkan kiralayacak.



Belediye başkanlıkları tarafından ilan edilen ihale tarihleri ise 19 Ekim ve 14 Ekim olarak açıklandı. Yatağan Belediyesi 19 Ekim'de dükkan kiralaması için ihale düzenleyecek olup Avanos ve Köyceğiz Belediyeleri ise 14 Ekim tarihinde ihale işlemlerini tamamlayacak.



İhale işlemleri belediyelerden alınacak şartname esaslarına göre yapılacak. İhale tarihlerine kadar elde edilecek olan şartnamelere göre başvurularını yapacak olan vatandaşlar ilan edilen tarihlerde ise dükkanlar için kiralama tekliflerini sunacaklar.



Söz konusu kiralama işlemlerine ilişkin detaylara ise belediyelerin siteleri veya Resmi İlan Portalı üzerinden ulaşılabilecek.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri