3 milyon liralık yüzüğü replika çıkan Hadise saray yavrusu yalı dairesi aldı fiyatı ağızları açık bıraktı!

Mehmet Dinçerler ile olan evliliği sadece 5 ay süren Hadise olaylı ilişkisi kadar boşanma sürecinde de sürekli gündemde kalmıştı. Özellikle de Mehmet Dinçerler'in evlilik teklifinde taktığı 3 milyon liralık yüzüğü geri istediği haberleri gündemde uzun süre kalmıştı.

Türkiye'nin en ünlü iş insanları arasında yer alan Mehmet Dinçerler ile yeni bir ilişkiye yelken açan Hadise ani bir kararla evleneceklerini duyurmuş, paylaştığı resimde yer alan yüzük resmi büyük yankı uyandırmıştı. Dinçerler'in borçlu olduğunu iddia ettikleri kişiler takılan yüzüğe tepki gösterirken 3 milyon liralık yüzük magazin basınında uzun süre konuşulmuştu. 

İlişkilerini hızlı bir şekilde evlilik masasına taşıyan Hadise ile Mehmet Dinçerler'in bu mutluluğu ise ne yazık ki son derece kısa sürmüştü. İkili arasında ilk önce tartışma iddiaları gündeme gelmiş, çift ortak resim vermeyi kesmiş bir süre sonra ise Hadise konserlerinde göz yaşlarına boğulduğu görüntüleri ile gündemi sallamıştı. Hadise yaptığı açıklaması ile iddiaları doğrulamış ve boşanacaklarını duyurmuştu. 

BOŞANAN HADİSE MUTLULUĞU YENİ EVİNDE ARADI SARAY YAVRUSU YALININ FİYATI DUDAKLARI UÇUKLATTI! 

Mehmet Dinçerler ile evli olduğu dönemde kullandığı evinden ayrılmak ve ilişkisine ait tüm hatıraları geride bırakmak isteyen Hadise evinden taşınma kararı almıştı. Son dönemde boşanma sonrasında 3 milyon liralık yüzüğünü satmak istediği iddia edilen Hadise'nin yüzüğünün replika çıktığı ve 182 bin liraya satıldığı gündeme gelmiş. Hadise'nin bu parayı hayvan derneklerine bağışladığı basında yer almıştı. 

Hadise eski ilişkisine ait olan tüm anıları arkasında bırakmak için yeni bir karar almış ve taşınmak için araştırmalara başlamıştı. Hadise'nin aradığı evi bulduğu yalı dairesi evi satın almak için kesenin ağzını açtığı ve 40 milyon TL ödeme yaptığı iddia edildi. Hadise'nin yeni evinin Yeniköy'de olduğu belirtildi. 

Emlak Haberleri Haberleri