3 Yıllık Sözleşme Yapılacak! Aylık 370 TL'ye Kiralık Lojman Ev Arayanlar Mutlaka Bakın

Edirne'de bulunan bazı gayrimenkuller için kiralık lojman ilanı yayımlandı. Ev ve işyerleri için yayımlanan duyurularda aylık 265 TL'den başlayan fiyatlarla daireler 3 yıllığına kiralanacak.

Edirne Uzunköprü Belediye Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile kendisine ait olan bazı konut ve işyerleri olduğunu duyurdu. Bu gayrimenkuller için ihale düzenleyeceğini bildiren belediye başkanlığı ihale süresi sonunda dairelerin kiralanacağını açıkladı.

BELEDİYEDEN KİRALIK UCUZ DAİRELER

Edirne'de kiralık ev arayanlar içn müjde gibi bir duyuru yayımlandı. Uzunköprü Belediye Başkanlığı'nın ihale önbaşvuru duyurusunda, "Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Çöpköy Mahallesi, Halise Hatun Mahallesi ve Yeniköy Mahallesinde bulunan işyerleri ile Yeniköy Mahallesinde bulunan lojman 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 1. ve 45. maddeleri gereğince Açık Teklif (Artırma) Usulü ile kiraya verilecektir." bilgisini paylaştı.

Bu duyuru ile kurum toplam 12 adet işyeri ile 1 adet meslek kiralaması yapacak.

Belediye başkanlığı ihale işlemlerinin 9 Mart Çarşamba günü tamamlanacağını bildirdi. İhale işlemleri saat 14.00'de başlayacak. İhaleye katılacak olanlar ihale tarih ve saatine kadar başvurularını yapacaklar. Başvuru işlemlerini tamamlayanlar ise Uzunköprü Belediye Başkanlığı Atatürk Kültür Merkezi 2. Kat İhale Salonunda İhale Komisyonu (Belediye Encümeni) adresinde ihaleye katılım sağlayacaklar.

LOJMANLARIN KİRALAMA BEDELİ

Emlak365.com olarak aşağıda yer alan listede tüm kiralık taşınmaz duyurularını paylaştık. Bu duyurular arasında yer alan 2 lojman kiralanması için belediyeden yapılan açıklamalarda şu bilgiler verildi.

Yeniköy Mahallesi Vatan Caddesi 4832 Parselde bulunan 99 nolu (lojman) taşınmazın 1 (bir) aylık kira muhammen bedeli 370 TL.

Listede yer alan diğer gayrimenkullerin kiralama sürecine ilişkin ise belediye başkanlığı 230 TL ile 2.000 TL aylık muhammen bedel belirledi. Muhammen bedel listesinde ayrıca 530 TL, 360 TL, 265 TL, 420 gibi fiyatlarla da işyerleri kiralanacağı açıklandı.

İşte O Liste

Belediye Başkanlığı ihaleye katılan ve Halise Hatun Mahallesi, Çöpköy Mahallesi, Yeniköy Mahallesinde bulunan işyerleri ile lojman için teklif verecek olan vatandaşlara sözleşme süreci bilgisi verdi. Düzenlenen ihale sonunda taşınmazların 01/04/2022 tarihinden 31/03/2025 tarihine kadar 3 (üç) yıl süre ile kiraya verileceği aktarıldı.

İHALEYE KATILMAK İÇİN

Kiralık lojman ihalesine katılmak isteyenler başvurularını Edirne Uzunköprü Belediyesine yapacaklar. Başvuruların ardından ihaleye katılım sağlanacak ve teklifler sunulacak. Süreç 9 Mart tarihinde tamamlanacak. Taşınmazların sözleşmeleri ise 1 Nisan tarihinden sonra başlayacak.

Emlak Haberleri Haberleri