35 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla Ev Satışı! İş Bankası Konut Satış İlanları Güncellendi!

Yeni bir ev satın almak isteyenler konut fiyatlarında meydana gelen artışlar nedeniyle ucuz fiyata ev sahibi olabilmenin yollarını araştırıyorlar. Bu yollardan birisi de bankalar tarafından satışa çıkarılan evler oluyor. İş Bankası da konut satışı yapıyor. İşte İş Bankası konut satış ilanları...

Konut satın alıp hayallerini kurdukları evlerde yaşamayı planlayan vatandaşlar son dönemlerde inşaat maliyetlerinden kaynaklı olarak konut fiyatlarına yapılan zamlardan şikayet ediyorlar. Birikimlerini bir araya getiren vatandaşlar yine de konut satın alabilecek miktarı toparlayamıyorlar. Bundan dolayı da uygun fiyatlı konut satış ilanlarına olan arayışlar çoğaldı.

UCUZ FİYATA KONUT SATIŞI

Türkiye'de uygun fiyatla konut satışı yapılan satış usullerinden birisi de bankalar aracılığı ile satılan konutlar oluyor. Bankalar müşterilerine kredi kullandırırken bazı durumlarda gayrimekul ipotekleri talep ediyorlar. Bu krediler geri ödenmediğinde ise bir mülkiyet değişikliği oluyor ve gayrimenkullerin yeni sahibi bankalar oluyorlar. İş Bankası da bu şekilde sahibi olduğu gayrimenkulleri nakite çevirebilmek için satışa çıkarıyor.

İŞ BANKASI KONUT SATIŞ İLANLARI

İş Bankası konut satış ilanlarını inceleyen vatandaşlar satın aldıkları konut için harekete geçiyorlar. Banka ile irtibata geçip gerekli işlemi yapan vatandaşlar satın almayı düşündükleri konutlar için teklif verebiliyorlar. Belirli bir süre sonunda en yüksek teklifi veren kişi konutu satın almaya hak kazanıyor. Ödemeyi yapan vatandaşlar ise konut satış işlemlerini gerçekleştiriyorlar.

İş bankası tarafından yayınlanan konut satış ilanlarının bazılarını okuyucularımız için derledik. İşte İş Bankası'nın şu anda satışta bulunan konutları ve belirlenen fiyatları :

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesi Yenişehir Mahallesi'nde bulunan 134 metrekarelik konut 280 Bin TL'ye, Isparta Merkez Çünür Mahallesi'nde 49 metrekarelik konut 165 Bin TL'ye, Kütahya Merkez Saray Mahallesi'nde 82 metrekarelik konut 125 Bin TL'ye, Şanlıurfa Suruç Cumhuriyet Mahallesi'nde 164 metrekare konut 35 Bin TL'ye, Sakarya Serdivan'da 157 metrekarelik konut 325 Bin TL'ye, Ankara Yenimahalle Pamuklar ilçesinde 133 metrekarelik konut 375 Bin Metrekareye satışa çıkarıldı.

İş Bankası'nın internet sitesinde yüzlerce konut satış ilanı bulunuyor. Daha fazla konut ilanı için ilgili internet sitesini incelenebilir. Ardından da herhangi bir İş Bankası şubesine başvurarak konutlar miçin teklif verilebilir.

Emlak Haberleri Haberleri