36 Bin TL'ye dükkan, 76 Bin TL'ye depo, 300 Bin TL'ye konut! Hepsini Ziraat Bankası satışa çıkardı!

Ziraat bankası gayrimenkul satışında yılın son fırsatlarını açıkladı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre çok uygun fiyatlarla konut, iş yeri ve depo satışı yapılacak.

Gayrimenkul satın almak isteyenler için son dönemlerde fiyatların oldukça yüksek seviyelere çıkması çok büyük bir sorun teşkil ediyor. Emlak piyasasının fiyat koşullarında gayrimenkul yatırımı yapmak imkansız hale geldi. Gayrimenkul satışları için açıklanan resmi rakamlar da bu değerlendirmeyi doğruluyor. Ucuz fiyata gayrimenkul yatırımı yapmak şu anda çok daha önemli bir hale geldi. 

GAYRİMENKUL YATIRIMI ÖNERİLİYOR AMA!

Finans uzmanları son aylarda vatandaşlara kazançlı yatırım için gayrimenkul yatırımlarını öneriyorlar. Ancak fiyatlar o kadar yükseldi ki bu yatırımları yapmak adeta yürek istiyor. Bazı vatandaşlar yeterli bütçeleri için bu yatırımları yapamıyorlar. Bazı vatandaşlar ise bütçeleri olmasına rağmen çok yüksek fiyattan bu yatırımları yapmaya çekiniyorlar. Bundan dolayı ucuz fiyata konut, iş yeri, arsa gibi arayışlar hız kazandı. 

ZİRAAT BANKASI UYGUN FİYATA GAYRİMENKUL SATIYOR!

Türkiye'de gayrimenkul satışı yapılan bir model de bankalardan yapılan satışlar oluyor. Bankalar sahip oldukları gayrimenkulleri oldukça uygun fiyata satışa çıkarıyorlar. Bu konuda özellikle kamu bankaları tarafından çok uygun fiyatlarla konut, iş yeri satın alma imkanı verilebiliyor. Bu imkanı değerlendirenler çok özel fiyatlarla gayrimenkul sahibi oluyor. Ziraat Bankası da yayınladığı gayrimenkul satış ilanları ile oldukça uygun fiyatla gayrimenkul satın alabilme imkanı veriyor. 

ZİRAAT BANKASI'NDAN SATILIK GAYRİMENKULLER!

Ziraat bankası tarafından çeşitli gayrimenkul satış ilanları yayınlandı. Bu ilanlardan bazılarına inceleme amacıyla haberimizde yer veriyoruz. yayınlanan gayrimenkul satış ilanlarına göre Ziraat Bankası Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde 20 metrekarelik 2 adet dükkanı satışa çıkardı. Bu dükkanların her biri için 36 Bin TL fiyat belirlendi.

Ziraat Bankası tarafından yayınlanan bir diğer ilana göre ise Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde 102 metrekarelik konut 300 Bin TL'ye satışa çıkarıldı. Bir diğer ilana göre Konya'nın Karatay ilçesinde 137 metrekarelik konut 850 Bin TL fiyatla satışa çıkarıldı. 

Ziraat Bankası çok uygun fiyata depo satışı da yapacağını açıkladı. Bingöl Merkez'de bulunan 143 metrekarelik bir depo için 76 Bin TL fiyat açıklandı. Ankara'nın Mamak ilçesinde ise 157 metrekarelik çatı aralı konut 1 Milyon 100 Bin TL'ye satışa çıktı. 

Ziraat Bankası'ndan gayrimenkul satın almak isteyenlere banka tarafından konut kredisi desteği de veriliyor. Aylık yüzde 1,29 faizle konut kredisi kullanılıp sadece yüzde 10 peşinat ödemesi yaparak bu gayrimenkuller satın alınabiliyor.

Emlak Haberleri Haberleri