392 Liradan Başlayan Taksitlerle Satışı Başlayan TOKİ 2019 Projeleri

TOKİ 2019 projeleri için yeni ilanlar yayımlamaya devam ediyor. İşte sadece 7 bin lira peşinat ve aylık 392 lira taksit seviyesinden başlayan TOKİ projeleri...

TOKİ 2019 projeleri için yeni ilanlar yayımlamaya devam ediyor. İşte sadece 7 bin lira peşinat ve aylık 392 lira taksit seviyesinden başlayan TOKİ projeleri...

TOKİ kira öder gibi ev sahibi yapmaya devam ediyor.



Türkiye'nin bir numaralı sosyal konut markası olan TOKİ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlanması ile sosyal konut projelerine ağırlık verdi. Şu anda 50 bin sosyal konut için başvuru süreci devam ederken bir yandan da ihalesi daha önce tamamlanan konutların satışları için yeni satış ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Yayımlanan yeni ilanlarda 392 lira peşinat ve 7 bin liradan başlayan taksitlerle konut satış duyuruları bulunuyor.



TOKİ Afyonkarahisar Dinar Suçıkan Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi (37 Adet Konut)



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 37 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 01 Nisan 2019 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında Açık Satışa sunuluyor. Konutlar için başvurular Halkbank şubeleri üzerinden yapılacak.





TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi Projesi Toplu Konut Uygulaması Projesi (12 Adet Konut)



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Ankara Turkuaz Vadisi Projesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 12 adet konut;ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 09 Nisan 2019 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında Açık Satışa sunulacak. TOKİ başvuruları proje için Ziraat Bankası şubeleri üzerinden kabul edilecek.







TOKİ Kastamonu Taşköprü Gizlice Mahallesi Konut Projesi (5 Adet Konut)



Kastamonu Taşköprü Gizlice Mahallesi konut projesi kapsamında elde kalan 5 konut için satış ilanı yayımlandı. 5 adet konut için başvurular 4 Nisan 2019 tarihinde başlayacak ve 28 Haziran tarihine kadar devam edecek.





TOKİ Kayseri İncesu Saraycık Mahallesi Konut Projesi (2 Adet Konut)



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 2 adet konut;ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 01 Nisan 2019 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında Açık Satış yöntemi ile Ziraat Bankası şubeleri üzerinden satışa sunulacak.





TOKİ Kayseri İncesu Aksubağları Mahallesi Konut Projesi (4 Adet Konut)



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 4 adet konut;ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 01 Nisan 2019 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında Ziraat Bankası şubeleri üzerinden kabul edilecek.



2+1 2 Adet Konut Fiyatları





3+1 2 Adet Konut Fiyatları





Emlak365.com



Emlak Haberleri Haberleri