3S Kale Holding'in Vizyon Projesi TOPAZ Rezidence İçin Ön Satışlar Başladı! Dairelerin Satış Fiyatları Belli Oldu!

3S Kale Holding'in hem yatırımcısı hem de geliştiricisi olduğu TOPAZ Rezidence projesinde ön satışlar başladı.

3S Kale Holding'in hem yatırımcısı hem de geliştiricisi olduğu TOPAZ Rezidence projesinde ön satışlar başladı. Şirketin vizyon projeleri arasında yer alan dev inşaat projesine oldukça yoğun bir talep olması bekleniyor.

3S Kale Holding yeni bir inşaat projesi ile sektörde ses getirmenin ilk adımını attı. Şirket tarafından hem yatırımcılığı hem de geliştiriciliği üstlenilen TOPAZ Rezidence projesinde ön satışların başladığı duyuruldu.



13 KATLI 2 REZİDANS İNŞA EDİLECEK



Şirket tarafından yapılan açıklamada yeni inşaat projesinin özellikleri de kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre ana proje 13 katlı 2 rezidans bloğundan oluşuyor.Bu bloklar ise 3.780 metrekarelik paylaşımlı ofis alanı iler birbirleriyle bağlantılı olarak inşa edildi. Ofis alanının mimari işlerini sektöründe bir marka olan Viva Architects yaptı.



ÖN SATIŞA ÇIKARILAN DAİRELERİN FİYATLARI AÇIKLANDI



Ön satışların başladığı TOPAZ Rezidence projesinde metrekare fiyatının 15.000 TL olduğu bildirildi. Daire fiyatları hakkında da kamuoyu bilgilendirildi. Buna göre TOPAZ Residence projesinde daireler 828.000 TL ile 2.120.000 TL arasında değişen fiyatlarla ön satışa çıktı. Dairelerin fiyatlarındaki fark metrekare bazlı hesaplamadan kaynaklanıyor.



DAİRELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ BELLİ OLDU



TOPAZ Rezidence projesinde toplamda 228 daire bulunuyor. Bu daireler 1+1 açık ve kapalı mutfaklı, 2+1 özelliklerine sahipken projede Ev-Ofis seçeneği de müşterilere sunuluyor. 1+1 ve küçük 2+1 A tipi evlerin yer aldığı C Blok rezidans konseptinde Ev-Ofis olarak tasarlanacak. Ayrıca 2+1 A tipi evlerin küçük odalarında açılabilir sistem duvar uygulaması yapılabilecek. Projede teslimatların ise Aralık 2022'de gerçekleşeceği bildirildi.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri