4 Milyon TL'ye aldığı evi 6 Milyon TL'ye satan Gökçe Bahadır yeni evi için servet harcadı!

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır’ın gayrimenkul yatırımları ile kazançlarını katladığı ortaya çıktı. Alaçatı’da aldığı evi yüzde 50 kar ile satan Gökçe Bahadır’ın Bodrum’da yeni bir ev alarak gayrimenkul yatırımlarını sürdürdüğü bildirildi.

Türkiye’de ünlü isimlerin son yıllarda yatırımlarda gayrimenkule yöneldiği biliniyor. Gayrimenkul yatırımlarında yüksek kazancı gören sanat dünyasının ünlü isimleri bu alanda yatırımlara yoğunlaşıyorlar. Hem ilgilenmesinin kolay olması hem de kazanç oranlarının çok yüksek olmasından dolayı ünlü isimler kazançlarını gayrimenkul yatırımına dönüştürüyorlar. Gayrimenkul yatırımlarını yoğunlaştıran son ünlü isim ise Gökçe Bahadır oldu.

BİR YILDA YÜZDE 50 KAZANDI

Gökçe Bahadır’ın başta İstanbul olmak üzere Çeşme’de gayrimenkul yatırımları yaptığı biliniyordu. Hatta geçtiğimiz yıl 4 Milyon TL’ye Çeşme’de bir ev yatırımı yapan Gökçe Bahadır kısa bir sürede kazancını katladı. Bir yıl içerisinde aynı evi 6 Milyon TL’ye elinden çıkarak Gökçe Bahadır yüzde 50 kazanç sağladı. Çok karlı bir gayrimenkul ticareti yaparak kazancı net şekilde gören Gökçe Bahadır yeni yatırımlarına devam ediyor.

10 MİLYON TL’YE EV SATIN ALDI

Gökçe Bahadır’ın yeni gayrimenkul yatırımının adresinin Bodrum Gümüşlük olduğu bildirildi. Ünlü oyuncunun Bodrum Gümüşlük’te bir ev satın aldığı bildirildi. Oldukça lüks bir evi satın alan Gökçe Bahadır’ın bu ev için 10 Milyon TL ödeme yaptığı bildirildi. Bodrum emlak piyasası son yılların parlayan yıldızlarından birisi oldu. Hem yerli hem de yabancı alıcıların özellikle yaz mevsimlerinde yoğun talep gösterdikleri Bodrum’da gayrimenkul yatırımı yapan Gökçe Bahadır’ın oldukça kazançlı çıkacağına şimdiden kesin gözüyle bakılıyor.

GAYRİMENKUL YATIRIMLARINA DEVAM EDECEK!

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır bir yandan yeni projeler için hazırlıklar yaparken bir yanda da kazandıklarını gayrimenkul yatırımına çevirmek için planlamasını yapıyor. Çeşme ve Bodrum civarında arazi satın almayı planlayan Gökçe Bahadır’ın bu konuda gayrimenkul danışmanına talimat verdiği iddia edildi.

Emlak Haberleri Haberleri