41 Konutluk Dev Satış Duyurusu! Belediye Üst, Ara ve Alt Katlardaki 3+1 Daireleri Satacak

Ezine Belediyesi bir duyuru ile 41 konutun satışının yapılacağını ilan etti. Belediye başkanlığı duyurusunda, ilçede yer alan Zümrüd-ü Anka konutları için ihale düzenleyecek. İşte fiyatlar.

Ezine Belediye Başkanlığı konut satışları için ihale düzenleyecek. Belediye başkanlığı ihale işlemleri için hazırladığı kılavuzda, satışı yapılacak olan konutlara dair bilgiler kamuoyuna sunuldu. Ev almak isteyenler için o satış duyurusu.

EZİNE BELEDİYESİ KENDİSİNE AİT KONUTLARI SATACAK

Kendi evini almka isteyenler için yayımlanan duyurularda satışı yapılacak olan dairelerin; Zümrüd-ü Anka konutları olduğu açıklandı. Listeye göre 41 konutun satışı yapılacak. Konutlar zemin kat ile birlikte 1. 2. 3. katlarda olacak. Site içinde yer alan konutların fiyatları ise bulundukları kat ve gördükleri cepheye gör değişiyor.

En ucuz konutun fiyatı 574 bin TL olarak açıkalnırken bu dairenin zemin katta site içi cephesine baktığı ve 110 m2 büyüklükte olduğunu söyledi. 41 konutlu listede sadece 6 daire 2+1 şeklinde olup diğer iki odalı evlerin satış fiyatları 638 bin TL olarak duyuruldu.

Diğer tüm daireler 3+1 şeklinde ve konutların ortalama büyüklükleri eşit olup 115 m2 olarak duyuruldu. 3 odalı evlerin fiyatları ise 900 bin TL sınırına kadar ulaşıyor. Ezine'den ev almak isteyenler için fiyat listesi.

EZİNE BELEDİYESİ KONUT SATIŞLARI NASIL YAPILACAK?

Söz konusu dairelerin konut satışları 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesine göre “Açık Teklif ” usulüyle tamamlanacak. İstekliler ihale başvurusunda bulunduktan sorna 22 Mart tarihinde öğlen saat 12.00'den itibaren açık artırmaya katılacaklar.

Açık artırma işlemleri Ezine Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleştirilecek. İhaleye katılım sağlayacaklar; Belediye başkanlığı ihaleye katılım göstermek isteyen herkesin Ezine Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden ihale şartnamesi alması gerektiğini duyurdu.

İhale başvuru işlemleri

22 Mart saat 11.30'a kadar tamamlanacak. Başvuru işlemleri ilan edilen muhammen bedellerin yüzde 30'u kadar geçici teminat bedeli ödenmesiyle yapılacak. Başvurularda ayrıca "1-Nüfus cüzdan sureti, 2-İkametgah belgesi, 3-Geçici teminatı yatırdığına dair makbuz, 4-Temsil durumunda ;satış ihalesi için noter tasdikli vekaletname ve vekalet edene ait imza beyannamesi" evrakları teslim edilecek.

Emlak Haberleri Haberleri