516 m2 Konut İmarlı Arsa 36.000 TL'ye Milli Emlak'tan Satılık

Gümüşhane'de konut imarlı arsalar milli emlak tarafından satılacak. İmarlı arsalar için çok uygun fiyatlar belirlenirken tüm fiyat m2 listesini haberimizde bulabilirsiniz.

Gümüşhane Çevre Şehircilik ve İl Milli Emlak Müdürlüğü bir duyuru ile hazineye ait imarlı imarsız arsa ve arazilerin satışlarının yapılacağını açıkladı. İl Milli Emlak Müdürlüğü'nce yayımlanan duyuruda toplam 40 gayrimenkul bulunuyor. Bu 40 gayrimenkulden 39 tanesi satılık olup bir tanesi kiralık.

Satışı yapılacak olan gayrimenkullerin tamamı toprak olup cinsi niteliği değişmekte. Listede yer alan taşınmaz bilgilerine bakıldığında ham toprak niteliğinde olan imarsız tarla yada imarlı arsa durumunda bulunan gayrimenkuller olduğu görülüyor.

39 İMARLI İMARSIZ ARSA VE ARAZİNİN SATIŞI YAPILACAK

İlan edilen satış duyurusunda tüm arsa ve araziler tam hisseli durumda. Gayrimenkuller Gümüşhane Merkez İlçesi Akhisar Köyü, Aktutan Köyü, Arzularkaba Köyü, Dibekli Köyü, Geçit Köyü, Hasköy Köyü, Mescitli Köyü, Olucak Köyü, Özcan Mahallesi, Yayladere Köyü Yeniköy Köyü ve Yukarı Alıçlı Köyü bölgelerinde yer alıyor.

Fiyatları İnceleyin

Listede irili ufaklı çok sayıda arsa bulunuyor. Listenin ilk sırasında yer alan gayrimenkülün 173 m2 büyüklükte olduğu, imarsız olduğu ve 3.050 TL'ye satılacağı açıklandı. M2'si çok daha büyük olan bir başka arazi ise 1103 m2 27 bin 600 TL'den satılacak. İmarlı arsalar için fiyatlara bakıldığında kurum 430 m2 konut imarlı arsanın 30 bin 200 TL'ye satılacağını açıkladı. Listede 516 m2 büyüklükteki konut imarlı arsanın 36 bin 200 TL'ye 391 m2 büyüklükteki başka bir arsanın ise 27.500 TL'ye satılacağı duyuruldu.

İşte O Fiyat Tablosunun Bir Kısmı

Arsa ve arazi satışı yapacak Gümüşhane Çevre Şehircilik ve İl Milli Emlak Müdürlüğü duyurusunda bir tablo paylaştı. Tablonın bir kısmını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz. Tablonun tamamına ( milli emlak gov tr) adresinden ulaşabilirsiniz.

TÜM GAYRİMENKULLERİN SATIŞ BİLGİLERİ

2886 sayılı Devlet İhale kanununun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile satılacak olan arsa ve araziler için ihale işlemleri 16 Mart tarihinde başlayacak. Tüm başvuruların bu tarihe kadar tamamlanması şart. Başvuru işlemleri kurumun web sitesinden incelenecek daha sonra şahsen alınacak şartname easasların göre yapılacak. Daha sonra istekliler ihale için katılım sağlayacaklar ve tekliflerini sunacaklar.

Emlak Haberleri Haberleri