54 Metrekare Anahtar Teslim Prefabrik Ev 9 Taksit Fırsatı İle 81 Bin TL'ye Satılıyor

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapanlar anahtar teslim fiyatları öğrenmek istiyorlar. 81 Bin TL'ye 54 metrekare anahtar teslim prefabrik ev yaptırılabiliyor. İşte merak edilen detaylar.

Prefabrik ev yaptırmanın popülerliği her geçen gün artıyor. Türkiye'de prefabrik ev yaptırmak isteyenler fiyat araştırmalarını sürekli olarak yapıyorlar. Ancak bu konuda pek de standart bulunmuyor. Prefabrik ev fiyatları neden çok farklı olabiliyor? Prefabrik ev fiyatları hangi nedenlerden dolayı yükselip düşebiliyor? İşte prefabrik ev fiyatlarına dair merak edilen ayrıntılar...

PREFABRİK EV FİYATLARI İNCELEMESİ

Prefabrik evlerin fiyatlarına dair araştırma yaparak ortalama fiyatları öğrenmek isteyenler çok değişik fiyatlarla karşılaşıyorlar. Bazen küçük prefabrik evlere yüksek fiyatlar verilirken bazen de büyük prefabrik evlere düşük fiyatlar alınabiliyor. Türkiye'de prefabrik ev sektörü oldukça gelişti. Çok sayıda fabrika bu konuda üretim yapıyor ve çok sayıda firma da prefabrik ev satışı gerçekleştiriyor. Prefabrik ev fiyatlarındaki değişiklik de tam olarak bundan kaynaklanıyor. Bazı firmalar standar projelerin üretimini fabrikasyon usulü yaparak düşük maliyetler elde edip uygun fiyat ortaya koyabiliyor.

Prefabrik evlerde özel proje isteyenler daha yüksek bedeller ödemek durumunda kalıyorlar. Ayrıca prefabrik ev yapımında kullanılan malzeme de fiyatta belirleyici oluyor. Daha düşük fiyat peşinde koşanlar daha kısa süreli dayanma ihtimali olan prefabrik evleri uygun fiyata alabiliyorlar. Ancak kalieli malzemeden yapılmış bir prefabrik evin fiyatı daha fazla olsa da 40-50 yıl gibi bir dayanıklılık süresi olabiliyor. Bu da başlı başına avantaj oluyor.

54 METREKARE TEK KATLI PREFABRİK EV 81 BİN TL'YE SATILIYOR

54 metrekare büyüklüğünde olan bu prefabrik evin teknik detayları da açıklandı. Buna göre tek katlı olan prefabrik evin bina yüksekliği 2,5 metre olarak tasarlandı. Dış duvarda 10 cm betopan kullanılıyor. Aynı sistem iç duvarlar için de geçerli oluyor. Metal aksamda ise 1,5 mm ile 1 mm arasında kaynaksız galvaniz çelik kullanılıyor. Çatı kaplaması ise renkli trapez sac olarak imal ediliyor. Zeminde 8 mm laminat bulunurken mutfak MDF'den 200 cm alt ve üst dolaplı olarak tasarlandı.

İnternet üzerinden satış da yapan ilgili firma bu prefabrik ev için 81 Bin TL fiyat belirledi. Ayrıca taksitle de bu prefabrik ev yaptırılabiliyor. Müşteriler ayda 9.000 TL ödeyerek 9 taksitle bu prefabrik evi anahtar teslim olarak yaptırabiliyorlar.

Emlak Haberleri Haberleri