6 Milyon Liralık Konut Vurgunu İddiası! Dolandırıcıyı İhbar Edene 250 Bin TL Ödül Verecek

Dolandırıcılık olayları her geçen gün artmaya devam ederken dolandırıcılar her seferinde yeni bir yöntem bulmayı başarıyor.

Dolandırıcılık olayları her geçen gün artmaya devam ederken dolandırıcılar her seferinde yeni bir yöntem bulmayı başarıyor. Bunlardan biri de Bursa'da yaşandı. Bursa'da yaşanan olayda dolandırıcılar aralarında müteahhitlerin de olduğu çok sayıda kişiden 6 milyon liralık vurgun yaptığı iddia edildi. Detaylar haberimizde...

Bursa'da turizm sektöründe hizmet veren A.G. isimli kişi iddialara göre çok sayıda kişiyi dolandırarak 6 milyon liralık vurgun yaptı.



MÜTEAHHİTLER VE VATANDAŞIN DAİRELERİNİ DOLANDIRIP, PARALARINI ALDI



İddialara göre A.G. isimli kişi ilginç bir dolandırıcılığa imza attı. Bursa'da servis taşımacılığı hizmeti veren ve 200 kişi çalıştıran A.G. aralarında çok sayıda müteahhit ve iş adamının bulunduğu kişilerden çalışanlarına senet imzalatarak para topladı.



Piyasadan yaklaşık 6 milyon lira para toplayan şahıs daha sonra kayıplara karıştı. Dolandırılan vatandaşlar 250 bin lira para ödülü koyarak kayıplara karışan A.G. isimli şahsı aramaya başlarken dolandırılan kişiler arasında yer alan ve müteahhitlik yapan Yunus Silahtaroğlu, "A.G. yaklaşık 2 yıl önce benden daire ve nakit para aldı.



Bir arkadaş aracılığıyla bana geldiği için ipotek verdik. Burada olan bütün arkadaşlar konuyu biliyor, biz bu arkadaşa yardımcı olduk. Senetlerimiz ve sözleşmelerimiz vardı. Son bir ay içerisinde A.G. çevresindekilere herkesi dolandırıp buralardan kaçacağını söylemiş. A.G.'nin şu anda bana nakit borcu 736 bin lira.



Şu an zaten benim 500 bin lira Bursa 10'uncu İcra Dairesi'nde icram var. A.G.'nin yanında çalışan arkadaşlar mağdur olmaması için ben icrayı kaldırdım. A.G. 15 Nisan'da çevresine parayı ödeyeceğini söyledi ama o tarihten sonra paralarla birlikte kayıplara karıştı" diyerek dolandırıldıklarını iddia etti.



KAÇTIĞI İDDİA EDİLEN ŞAHSI İHBAR EDENE 250 BİN LİRALIK PARA ÖDÜLÜ VERİLECEK!



Şahsın kaçmadan önce çevresindeki bazı kişilere kaçacağını söylediği iddia edilirken şahsın yakalanması için de çalışmlalar başladı. Mağdurlar arasında yer alan müteahhit Silahtaroğlu 750 bin liralık parasının dolandırıldığını iddia ederek kaçan A.G. isimli şahsın yerini ihbar eden kişi ya da kişilere 250 bin liralık para ödülü vereceğini açıkladı.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri