611 Konutluk İzmir Karşıyaka Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesinde İmzalar Atıldı

İzmir'de 611 konutluk kentsel dönüşüm projesine start verildi. İzbeton ile İş Dünyası Konut Yapı Kooperatifi arasında kentsel dönüşüm protokolü imzalandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirdeki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verildi. Çok sayıda kentsel dönüşüm çalışması devam ederken son olarak da önemli bir protokole imza atıldı. Bu kapsamda İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraklerinden olan İzbeton ile İş Dünyası Konut Yapı Kooperatifi arasında anlaşmaya varıldı. Bu anlaşma doğrultusunda Karşıyaka ilçesi Örnekköy'de 611 konutun dönüşümü sağlanacak.

KARŞIYAKA'YA YENİ YAŞAM KOMPLEKSİ

İzmir Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinde sorumluluk yüklenen İş Dünyası Konut Yapı Kooperatifi ortakları içerisinde İzmir'in önemli iş insanları da bulunuyor. Modern, çevreci, sosyal donatı alanları geniş bir kompleksin inşasının çalışmalarına artık hız verildi. Proje kapsamında inşa edilecek olan yaşam kompleksi Karşıyaka'nın önermli bir cazibe merkezi olması bekleniyor.

TANITIM VE SATIŞ OFİSİ KURULACAK!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen bilgilere göre Karşıyaka Örnekköy Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı'ndaki 3. Etap çalışmaları kapsamında 611 konutun inşaat çalışmaları kısa bir süre içerisinde başlatılacak. Ayrıca projeye ait tanıtım ve satış ofisi de 22 Aralık'ta kurulacak. bu ofis aracılığı ile hem projenin tanıtımı yapılacak hem de projede konut sahibi olmak isteyenler satış işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

PROJEDEKİ KONUTLARIN FİYATLARI 537 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

İzmir Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesi iki ayrı etapta inşa edilecek. İlk etap için teslimler 24 ayda, ikinci etap için teslimler ise 30 ayda olacak. Proje içerisinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri bulunacak. Bu konutların satış fiyatları ise 537 Bin TL'den başlayacak. Kooperatiflerin yararlandıkları yasal vergi indirimlerinden dolayı piyasaya göre fiyatların daha makul olabileceği belirtildi. Ayrıca şimdiden konut satışlarının başladığı ve bu konutlara yüksek bir ilginin olduğu bildirildi.

Emlak Haberleri Haberleri