65 Yaş Üstü Kişilere ve Yeni Evlenecek Çiftlere Aylık 100 TL Kira Bedeli İle Sosyal Konut Projesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak Eserkent Sosyal Konut Projesi kapsamında 65 yaş üstü kişilere ve yeni evlenecek çiftlere aylık 100 TL bedelle kiralık ev fırsatı sundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak Eserkent Sosyal Konut Projesi kapsamında 65 yaş üstü kişilere ve yeni evlenecek çiftlere aylık 100 TL bedelle kiralık ev fırsatı sundu. Mamak-Eserkent evleri son başvuru tarihi uzatıldı, kura tarihi ilan edildi.

Mamak - Eserkent Sosyal Konut Projesi kapsamında 18 senedir atıl durumda olan konutlar Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından tadilattan geçirilerek oturuma hazır hale getirildi.



Tadilatı tamamlanan konutlar aylık 100 TL kira bedeli ile ihtiyaç sahibi olan 65 yaş üstü vatandaşlara ve yeni evlenecek çiftlere aylık sadece 100 TL bedel ile kiraya verilecek. Proje kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile son başvuru tarihi uzatıldı.



MAMAK ESERKENT SOSYAL TESİSİ KONUT BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILACAK?



Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan son dakika açıklaması ile başvuru tarihi 1 Şubat 2021 Pazartesi gününe kadar uzatılmış oldu. Ucuz evler için başvuru yapmak isteyen kişiler başvuru formu doldurma işlemini Özel Projeler ve Dönüşüm Dairesi Başkanlığı’na veya (Hipodrom cad. No:5, Yenimahalle/Ankara) adresinde bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası A blok 18 nolu bankoya teslim edecekler.



65 YAŞ ÜSTÜ KİŞİLERE 100 TL SOSYAL KONUT BAŞVURU ŞARTLARI NELER?





YENİ EVLENECEK ÇİFTLERE UCUZ KİRALIK EV İÇİN ARANILAN BAŞVURU ŞARTI NE?





ANKARA KİRALIK SOSYAL KONUT PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE YAPILACAK?



Proje için başvuru yapan kişiler arasında aranılan şartları taşıyan kişiler arasında hak sahiplerini belirlemek üzere kura çekimi 10 Şubat 2020 tarihinde yapılacak. Kura çekimi koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz olarak yapılacak ancak başvuru sahiplerinin takip etmesini sağlamak amacı ile Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayımlanacak.



Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri