671 m2 Arsa ve 11 Daire! Ankara Çankaya'da Toplu Lojman Satışı

Ankara Milli Emlak Müdürlüğü Çankaya'da yer alan içerisinde 11 dairenin bulunduğu binayı arsası ile toplu halde satışa çıkardı. İhale ile 11 lojman satışı yapılacak.

Ankara için yeni bir lojman satışı duyurusu geldi. Ancak lojman satışları tek tek olmayacak. Binayı komple satacak olan Ankara Milli Emlak Müdürlüğü satış işlemlerine ilişkin tüm detayları kamuoyu ile paylaştı.

ANKARA'DA LOJMAN SATIŞ İLANI

Ankara'nın Çankaya İlçesi Şehit Mevlüt Meriç Mahallesinde yer alan ve tüm mülkiyeti hazineye ait olan bina satılacak.

Taşınmaz ve içerisinde mevcut olan bütün katlar ilan edilen muhammen bedel üzerinden ihale edilecek. Ankara Milli Emlak Dairesi Başkanlığı duyuru ile satışı yapılacak olan taşınmazlara dair 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 ve 11 no.lu bağımsız bölümlerin tamamı (arsası ve bütün bina) için ihale düzenlenceğini duyurdu.

11 dairenin bulunduğu bina için ilan edilen tahmini değer ise 2 milyon 203 bin TL oldu.

İlan edilen tablo ve satış işlamlerine dair kurum bilgi verdi. Hangi emlak dairesi ve hangi ihale usulü ile satışın yapılacağını açıklayan Ankara Milli Emlak Dairesi Başkanlığı şu bilgileri verdi.

"Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazın satış ihalesi 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile; yukarıda belirtilen tarih ve saatte Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İhale Salonunda, Anıt Emlak Müdürlüğünce oluşturulacak komisyonca yapılacaktır."

İHALE TARİHİ 30 KASIM

30 Kasım tarihine kadar istekliler başvurularını Anıt Emlak Müdürlüğüne giderek tamamlayacaklar. Kurum başvurular için temel işlemlerin yerine getirilmesini istiyor. Geçici teminat bedelinin ödenmesi gerçek kişiler için ayrı tüzel başvurular için ayrı ilan edilen evrakların teslim edilmesi.

İhale başvurularından önce isteklilerin ayrıca katılım şartları ile taşınmaza ait tüm ayrıntıların yer aldığı şartnameyi incelemeleri gerek. Şartname Anıt Emlak Müdürlüğüne yapılacak.

Emlak Haberleri Haberleri