6.877 m2 Arsa Alanına Sahip Besi Ahırı, Samanlık ve Tarla Hepsi 285.000 TL'ye Satılık

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası kendisine ait olan bir besi ahırı, samanlık ve tarlayı 285 bin TL'ye satışa çıkardığını duyurdu. İhale ile satılacak besi ahırı için ihale Aralık başında yapılacak.

Satılık kamu gayrimenkulleri arasında çiftlik yer aldı. Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası tarafından yayımlanan duyuruda Elazığ'da bulunan bir taşınmazın satışının yapılacağı açıklandı.

ELAZIĞ'DA KAMUYA AİT ÇİFTLİK SATILACAK

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası tarafından yayımlanan duyuruda iki ayrı taşınmazın satışının yapılacağı bildirildi. Aralık ayı başında bir ihale düzenleyecek olan kurum, birinci duyuruda besi çiftliği olan taşınmazın satışını yapacak. İkinci taşınmaz ise hem tarla hemde tarla üzerinde yer alan kesimhane binasını kapsıyor.

İhalelere katılacaklar için kapsamlı bir açıklamada taşınmazların büyüklükleri, içerisinde yer alan diğer gayrimenkuller ve bulunduğu konumuna dair bilgiler verdi.

Birinci taşınmaz için kurum şu bilgileri verdi. "Elazığ ili, Kovancılar İlçesi, Çakırkaş Köyü, Elazığ Bingöl Yolu üzerinde bulunan 3384 parselde kayıtlı 6.877 m² arsa alanına sahip Besi Ahırı, Samanlık ve Tarla nitelikli taşınmaz 285.000 TL muhammen bedel ile satılıktır."

İkinci taşınmaz içerisinde daha fazla yapı olduğunu ilan eden Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası fiyatında daha pahalı olduğunu söyledi.

"Elazığ ili, Merkez ilçesi, Gülpınar Köyü, Gürz Mevkii 139 ada 125 parsel numaralı 2.722,02 m² yüz ölçümlü susuz tarla ile 139 ada 124 parsel numaralı, 2.909,23 m² arsa alanı üzerinde yaklaşık 1.345 m² kapalı alana sahip Tavuk Kesimhane Binası ve dahilindeki makine teçhizat (hurda) bulunan taşınmaz, toplam 935.000 TL muhammen bedel ile satılıktır."

İHALE BAŞVURU İŞLEMLERİ

İhaleye katılım gösterecek olan vatandaşlar başvurularını 3 Aralık tarihine kadar yapacaklar. Başvuru işlemleri Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası'a doğrudan yapılacak. İhale işlemleri de açık teklif usulü ile değil kapalı zarf usulü ile yapılacak.

Şartname ve Teklif Mektubu örneği Türkiye Kalkınma Bankası web sitesinden görülebilir. Detaylı bilgi için telefon numarası (0216) 636 87 51- 636 87 76 olarak açıklandı.

Emlak Haberleri Haberleri