7 - 11 Mart Kiralık Lojman İhaleleri! Gümüşhane, Edirne, İstanbul

Kiralık lojman arayanlar için 7 Mart Pazartesi günü başlayan hafta başında 3 ayrı duyuru bulunuyor. Gümüşhane, Edirne ve İstanbul için yayımlanan duyurularda boş daireler kiralanacak.

Lojmanlar ile ilgili ilanlar arasında kiralama duyuruları da bulunuyor. 7 Mart Pazartesi ile 11 Mart Cuma tarihleri arasında yayımlanan duyurularda İstanbul için ahşaplı ev ilanı bulunurken diğer duyurular apartman dairesi için oldu.

İSTANBUL, EDİRNE VE GÜMÜŞHANE İÇİN KİRALIK BOŞ LOJMANLAR

Gümüşhane için yayımlanan kiralık lojman duyurusunda; Gümüşhane İş Özel İdaresi ilanı bulunuyor. Kurum duyurusunda sadece bir daire için ihale düzenleyeceğii açukladı. Taşınmazın adı "Balyemez Konağı ve Bahçesi" olarak ilan edilirken kiralama bedeli aylık 20.000 TL olarak açıklandı. Bu gayrimenkul için ihale işlemleri 15 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul için yayımlanan duyuruda ise 121 m2 büyüklükte olan bir daire için ihale düzenleneceği açıklandı. Duyuruya göre İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, İcadiye Mahallesi, Sıvacı Ferhat Sokağında yer alan ve tapunun 118 pafta, 629 ada, 14 parseline kayıtlı gayrimenkulün kiralanacağı açıklandı. İhale işlemleri 15 Mart tarihinde gerçekleştirilecek. Gayrimenkul Hazinedar Şehriyari Cevri Usta Vakfına ait olup aylık beklenen muhammen bedel ilk 3 yıl 500 TL, sonraki yıl 1.500 TL olarak açıklandı.

Edirne için yayımlanan kiralık lojman duyurusunda sadece bir adet apartman dairesi için ihale düzenleneceği açıklandı. Kurum Yeniköy Mahallesi Vatan Caddesi 4832 Parselde bulunan 99 nolu lojman için aylık kira muhammen bedeli 400 TL olarak açıklandı. İhale işlemleri 9 Mart tarihinde düzenlenecek.

KİRALIK LOJMAN İHALE BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

Kiralık lojmanlar için başvuruda bulunacak olan vatandaşlar başvurularını kurumlara yapacaklar. Kurumların web sitelerinden ön bilgilendirme duyuruları okunacak ardından kurumlardan şartname alınıp bizzat başvuru yapılacak. Başvuru işlemleri ihale tarihine kadar tamamlanacak.

Emlak Haberleri Haberleri