81 İle Millet Bahçesi Müjdesi Bakan Kurum'dan Geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Türkiye genelinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmak amacı ile millet bahçesi projelerine tüm hızı ile devam ettiklerini duyurdu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Türkiye genelinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmak amacı ile millet bahçesi projelerine tüm hızı ile devam ettiklerini duyurdu. 81 il genelinde yapılan 250 millet bahçesi projesinde inşaat sürüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan millet bahçesi projeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yürütülmeye devam ediyor. Konu hakkında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yeni açıklamalarda bulunarak 250 millet bahçesi için çalışmalara devam ettiklerini duyurdu.



81 İLE MİLLET BAHÇESİ MÜJDESİ!



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yapmış olduğu açıklama ile "Biz hep 81 ilimizde dedik ki, 'Yeşil alanları artıralım, millet bahçeleri yapalım.' Bu çerçevede 250'yi aşkın millet bahçesinin şu an tüm Türkiye'de inşası gerçekleştiriliyor. 34 tanesi de bitti, açılışını gerçekleştirdik. Yine açılışa hazır 10 civarında millet bahçemiz var ve her geçen gün projelerimizi yaparak, 2023 yılına geldiğimizde 81 ilimizde 81 milyon metrekare millet bahçesi hedefiyle çalışmalarımızı yürütüyoruz" sözleri ile millet bahçesi projeleri ile çalışmalara tüm hızı ile devam ediyor.





BAKAN MURAT KURUM İL GEZİLERİ İLE ŞEHİRLERİ ZİYARET ETMEYE DEVAM EDİYOR!



Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atandığı günden bu yana şehir gezileri yapmayaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum dün bu geziler kapsamında Ordu ilini ziyaret etti. Her ili yerinde ziyaret ederek tüm yetkili makamlarla görüşme yapan Bakan Kurum bu sayede şehirlerde yaşanan kentsel dönüşüm ve alt yapı sorunlarını yerinde teşhis ederek daha hızlı çözümler ürettiklerini belirterek şehirlerde denetimlere devam edeceklerini dile getirdi.



Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri