Adana Milli Emlak Müdürlüğü'nden 100 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla 220 Daire Satış İlanı

Adana Milli Emlak Dairesi Başkanlığı kentte yer alan ve kamuya ait olan 220 konut için satış yapılacağını duyurdu.

Adana Milli Emlak Dairesi Başkanlığı kentte yer alan ve kamuya ait olan 220 konut için satış yapılacağını duyurdu. 100 bin TL ve 105 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak olan konutlar için kurum ihale düzenleyecek. Satışlar için 14 Aralık tarihine kadar başvuru yapacak olan istekliler daha sonra ihale sürecine dahil olacaklar.

Adana'da yer alan 220 mesken için ihale düzenleyecek olan Adana Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, söz konusu satışların nasıl, ne zaman ve nerede yapılacağını açıkladı. Konut satışları için gerçekleştirilecek ihale başvurularında dikkat edilecek hususları da açıklayan kurumun başvuru kılavuzunda yer verdiği detaylar şu şekilde;



ADANA'DA 220 KONUT SATIŞI YAPILACAK



İhale başvuru duyurusunda söz konusu 220 konutun Adana'nın Yüreğir İlçesi Karşıyaka Mahallesi'nde bulunduğu duyuruldu.



14 Aralık tarihinde yapılacak ihale için katılımcı olmak isteyenlerin başvurularını konut satış şartnamesinde yer alan esaslara göre yapılacağını duyuran kurum şartnamenin mesai saatleri dahilinde Döşeme Mahallesi Mehmet Nuri SABUNCU Bulvarı No:53 Seyhan/ADANA adresinde bulunan Adana Valiliği Yerleşkesi Defterdarlık E. Blok adresinde bulunan Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Toroslar Emlak Müdürlüğünde bedelsiz olarak görülebileceğini duyurdu.



İhale başvuru işlemlerinin söz konusu şartnamede yer alan evrakların derlenmesi ve konut satışları için ayrı ayrı belirlenen muhammen bedellere göre teminat bedellerinin ödenmesiyle yapılacağını açıkladı.



ÖNCELİKLİ SATIŞ HAKKINA DİKKAT



Adana Milli Emlak Dairesi Başkanlığı öncelikli satış açıklamasında kamu konutlarından ihalenin yapıldığı tarihte; adlarına görev, sıra ve hizmet tahsisli kamu konutu tahsis edilen ve fiilen konutta oturanların öncelikli satış hakkına sahip olduğunu duyurdu. Bu hak sahipleri konutları almak istemezlerse satışlar herkese açık yapılacak.



İstekliler ihale detaylarını https://adana.csb.gov.tr/ adresinden öğrenebilecekler.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri