Adnan Oktar'ın süper lüks villasını Roman Abramoviç satın aldı!

Hakkında suç örgütü kurduğu iddiası ile soruşturma başlatılan Adnan Oktar'a ait olan süper lüks villa ünlü Rus oligark Roman Abramoviç tarafından satın alındı.

Adnan Oktar'ın süper lüks villasını Roman Abramoviç satın aldı! Dünyanın en ünlü Rus oligarkları arasında yer alan ve bir dönem Chelsea kulübünün sahibi olarak nam salan Roman Abramoviç yaptığı satın alma ile Türk basınına konu olmayı başardı. 

Adnan Oktar suç örgütü soruşturması kapsamında göz altına alınan ve hakkında soruşturma açılan Adnan Oktar'ın Çengelköy sırtlarındaki İstanbul Boğazı manzaralı villası da satışa çıkartılmıştı. Yürütülen soruşturma kapsamında kişisel suçlardan 891 sene ve örgüt yöneticisi olması nedeniyle toplam 8658 yıl hapis cezasına çarptırılan Adnan Oktar'ın canlı yayınlarını yaptığı ve kedicikleri ile yaşadığı süper lüks villa da satışa çıkartılmıştı. 

ADNAN OKTAR'IN SÜPER LÜKS VİLLASINI KİM SATIN ALDI?

Sabah Gazetesi tarafından yapılan habere göre Adnan Oktar'a ait olan villa soruşturma kapsamında boşaltılmış, villadaki süper lüks eşyalar ve antika parçalara el konulmuştu. Satışa çıkan villaya 190 milyon TL değer biçilmişti. 

Süper lüks villaya pek çok talip çıkarken sonunda villanın satış işleminin gerçekleştirildiği ifade edildi. Satılan villayı alan kişi en az eski sahibi kadar yankı uyandıran bir isim olurken dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Rus Oligark Abramoviç tarafından satın alındığı iddia edildi. 10.5 milyar dolar değerinde kişisel serveti bulunan Abramoviç'in uzun süredir İstanbul'da satılık yalı aradığı ve satın alım için fırsat kolladığı ifade edildi. 

Emlak Haberleri Haberleri