Ahmet Çelik: "Markalı Konuta Talep Artıyor!"

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, 6 yıllık arsa stoklarının olduğunu vurguladı. 2018 ile 2019 konut satışlarına dikkat çekti.

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, 6 yıllık arsa stoklarının olduğunu vurguladı. 2018 ile 2019 konut satışlarına dikkat çekti.

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, 6 yıllık arsa stoklarının olduğunu vurguladı. Markalı konutlara talebin arttığını vurgulayan Başkan Vekili Ahmet Çelik Halkalı'da bulunun arsalarından ve Sefaköy'de hazırda bekleyen projelerinden de söz etti.



Ahmet Çelik "Yeni Proje Sunmaya En Hazır Firmayız!"



Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, firmalarının projelerinden ve amaçladıkları başarıları dile getirdi. Çelik isikrarlı bir piyasa olması halinde yeni proje sunmaye hazırız dedi. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, "Elimizde altı yıllık arsa stokumuz var. Sefaköy'de bekleyen hazır projemiz, Halkalı'da arsalarımız var. Körfez krizinden diğer ekonomik krizlere kadar hiçbir krizde konut satışı hiçbir zaman dip yapmadı, evlenenler, ayrı eve çıkacak olanlar talep yaratıyor" açıklamasını yaptı.



Çelik boşanma oranlarından dolayı insanların ayrı oturma isteğinin oluştuğunu ve bu gibi sebepleden dolayı önümüzde ki tam 10 yılda konutta talebin artacağını söylüyor.



Aynı zaman da geçen yıl yabancının Türkiye'de konuta ilgisinden bahseden Çelik önümüzde ki senelerde yabancıya konutun 60 80 bin kadar satılmasının ilginç olmadığnı savundu.



Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, yabancıların konuta olan talebinden şu şekilde söz etti. "Bu yabancılar yılda dörder kez geliyorlar, emlak vergilerini ödeyip alışveriş yapıyorlar, normal bir turistten daha fazla harcama yapıyorlar. Her ne kadar konut satışları düşse de konut talebi, barınma ihtiyacı sürüyor ve gelecekte de sürecek. Markalı konuta talep artıyor" açıklamasınnda bulundu.



Sinpaş grubu 80 ülkeye ihracat yapıyor. Türkiye'de inşaat sektöründe başta gelen isimlerden olduklarını söyleyen Çelik "Türkiye'de inşaat denilince akla gelen ilk markalardan biriyiz. 45 yıllık yolculuğumuzda 61 proje ve 10 binlerce konut inşa ederek 100 binlerce kişiyi ev sahibi yaptık. Bir örnek vermem gerekirse adeta Çorum kadar bir şehir yaptık" dedi.



Ahmet Çelik, ticari gayrimenkul portföyünde de projelerinin hazır da olduğunu söyledi.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri