Ajda Pekkan'ın ultra lüks villasına Mauro Icardi talip oldu! Fiyatı duyanlar şaşkına dönüyor!

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan’ın İstanbuL’da Zekeriyaköy’de bulunan ultra lüks villasına sürpriz talip çıktı. Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, Ajda Pekkan’ın villasını satın almak için ünlü sanatçıyla görüşmeye başladı.

Türkiye’nin ünlü sanatçılarından Ajda Pekkan sık sık İstanbul Zekeriyaköy’de bulunan ultra lüks villası ile gündeme gelmeye devam ediyor. Yıllardır bu villayı satışa çıkarak Ajda Pekkan şu ana kadar talep ettiği parayı veren kimseyi bulamadı. Artık satıştan iyice umudunu kesen Ajda Pekkan’ın villasına sürpriz bir talip çıktı.

AJDA PEKKAN KAPIYI 100 MİLYON TL’DEN AÇIYOR!

Ajda Pekkan’ın 1,5 dönüm arazi üzerine kurulu oılan ultra lüks villasına Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi talip oldu. Ajda Pekkan ile Mauro Icardı arasında pazarlıkların devam ettiği bildirilirken Ajda Pekkan’ın kapıyı 100 Milyon TL’den açtığı belirtildi. 2 yıldır satmaya uğraştığı villasına ilk defa ciddi bir talipli bulan Ajda Pekkan’ın pazarlıklarda çok katı olmayacağı bildirildi.

75 MİLYON TL DEĞER BİÇİLİYOR

Ajda Pekkan’ın Zekeriyaköy’deki ultra lüks villası için 75 Milyon TL’lik değer biçiliyor. Villanın içerisinde adeta yok yok. 24 saat güvenlik, 950 metrekare kullanım alanı ve özel havuzu bulunan villanın içerisinde bir de spor salonu yer alıyor. Villayı oldukça beğenen Maouro Icardi kelimenin tam anlamıyla kesenin ağzını açtı.

ANLAŞMA SAĞLANMASI BEKLENİYOR

İstanbul’da gönlüne göre bir ev bulamadığını yakın çevresine söyleyen Mauro Icardi, Ajda Pekkan’ın ultra lüks villasını çok beğendi. Bu billa için pazarlık yapan ikilinin 75 Milyon TL’de anlaşmaları bekleniyor. Bu şekilde hem Ajda Pekkan yıllardır satamadığı gayrimenkulünü elden çıkarmış olacak hem de Mauro Icardi beğendiği bir evde yaşamaya başlayacak. İlerleyen günlerde bu pazarlıkların sonuçlanıp ikilinin anlaşarak tapu devri yapmaları bekleniyor.

Mauro Icardi’nin villanın satışının tamamlanmasının ardından hemen tadilat işlerini başlatacağı hatta bu konuda uzman bir ekip ile de anlaşma sağladığı bildirildi.

Emlak Haberleri Haberleri