AK Parti'den Gelen Son İmar Barışı Açıklamasının Ardından Yeni Bir Düzenleme Gelir Mi?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki yapmış olduğu bir açıklamasında imar barışı uygulamasına değindi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki yapmış olduğu bir açıklamasında imar barışı uygulamasına değindi. Bu noktada imar barışı uygulamasını çok doğru bir hamle olarak nitelendiren Mehmet Özhaseki uygulama ile 20 milyon vatandaşın devletle barıştığını ifade etti.

İmar barışı düzenlemesine ilişkin AK Parti'den sürpriz bir açıklama geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki imar barışı konusuna dair değerlendirmelerde bulundu. Son dönemlerde muahalefet kanadından gelen imar barışı eleştirilerine değinen Mehmet Özhaseki bu konuyda muhalefete tepki gösterdi.



AK PARTİ'DEN İMAR BARIŞI AÇIKLAMASI



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki imar barışına dair konuşmasında son dönemde muhallefet partilerine yakın olduğu iddia edilen isimlerin kaçak yapı konusunda yaşadığı sorunlar ve bu yaşananların ardından muhalefetten gelen açıklamaları eleştirdi.



"En ufak bir şeyde imar barışına salladılar. Bu ikiyüzlülüktür. Hepsinin kendi açıkları var. Bu konuda başı çeken adamların da nihayetinde yerleri olduğu ortaya çıktı. Madem senin de açığın var, bari bu konuda konuşma. Şurada fukaranın bir göz gecekondusunu dile getirerek siyasi istismar yapmaya çalıştılar. Ama imar barışı çok doğru bir karardı. 20 milyon vatandaşla devletin barışmasıydı."



İMAR BARIŞI GÜNDEMDE Mİ?



İmar barışının ikinci defa çıkıp çıkmayacağına dair son dönemlerde yeniden bir talep oluştu. Konuya ilişkin ise Çevre Bakanlığı'ndan çok net açıklama geldi.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yapmış olduğu konuşmasında bu alanda bir çalışma olmadığını ifade etmişti. Ancak bu konuda özellikle normalleşme sürecinde yeni bir adım atılıp atılmayacağı sıklıkla araştırıldı.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri