Akbank'tan Farklı Şehirlerde 17O Bin TL'ye, 180 Bin TL'ye, 200 Bin TL'ye Satılık Konutlar!

Akbank tarafından Türkiye'nin farklı şehirlerinde oldukça ucuz fiyatlarla konut satışı yapılacağı duyuruldu. İşte Akbank'ın kelepir konut satışlarıyla alakalı tüm merak edilen ayrıntılar...

Emlak piyasasında son günlerde konut fiyatlarını araştıranlar akıl almaz fiyatlarla karşılaşıyorlar. Özellikle büyükşehirlerde konut fiyatları aşırı derecede artış gösterdi. Hatta yeni projelerden ortalama bir konut için İstanbul'da 8 - 10 Milyon TL'lik fiyatlar dahi istenbmeye başlandı. Hal böyle olunca insanlar uygun fiyatlı konut satışı yapılan alternatif yollara doğru araştırmalarını sıklaştırdılar. Bu alternatif yollardan birisi bankalarca yapılan konut satışları olurken Akbank da bu bankalar içerisinde yer alıyor.

AKBANK'TAN EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE ÖNEMLİ FIRSATLAR

Türkiye'de bankalar tarafından yapılan konut satışları son aylarda oldukça cazip bir seçenek haline geldi. Hatta iş öyle bir hal aldı ki çok sayıda emlak şirketi bankaların yaptıkları satışlardan konut satın alıp üzerine kar ekleyip vatandaşlara satmaya başladılar. Artan taleplerden dolayı da bu alana olan ilgi rekor seviyelere yükselirken detaylı bilgiler merak ediliyor.

Öncelikle bankaların yaptıkları konut satışları herhangi bir zaafiyete sahip değil. Bu konutların emlak piyasasında satın alınabilecek konutlardan herhangi bir farkı yok. Yalnızca bankalar bu konutları kullandırdıkları kredilerin geri ödenmemesinden dolayı mülkiyetlerine geçirip satışa çıkarıyorlar. Bu konutları satın alanlar ayıp bir mal satın almış olmuyorlar.

AKBANK'TAN UYGUN FİYATLI SATILIK KONUTLAR

Akbank çok kredi kullandıran bir banka olarak konut satışı yapan bankalar arasında da yer alıyor. Son olarak yapılan güncelleme ile Akbank Türkiye'nin farklı kentlerinde uygun fiyatlarla konut satışı yapıyor. İşte Akbank'ın şu anda satışta olan bazı konutları ile alakalı merak edilen maliyet bilgilerinin incelenmesi...

Akbank tarfaından Ağrı Merkez'de bulunan 131 metrekare konut 200 Bin TL'ye, Edirne İpsala'da 162 metrekare konut 176 Bin TL'ye satılıyor.

Akbank'ın verdiği bilgilere göre Mardin Kızıltepe'de bulunan 207 metrekarelik konut 178 Bin TL'ye satılıyor. Ayrıca banka Yalova Termal'de bulunan 71 metrekarelik apartman dairesi için de 300 Bin TL fiyat belirledi.

Trabzon'un Of ilçesinde bulunan 96 metrekarelik konut Akbank tarafından 205 Bin TL'ye satışa çıkarıldı. Diyarbakır Kayapınar'da ise 210 metrekarelik konut 250 Bin TL'Ye satılıyor.

Akbank tarafından Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bulunan 180 metrekarelik konutlar 178 Bin TL'ye ve 191 Bin TL'ye satılıyor.

Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri