Albaraka Türk Katılım Bankası resmen duyurdu! Ankara'da yatırımlık tarla 150 bin TL'den satışa sunuldu!

Ülkemizin önde gelen katılım bankalarından olan Albaraka Türk Katılım Bankası, yükselişlerini sürdüren ekonomi piyasalarına karşın uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladığını duyurarak ayrıntıları paylaştı.

Müşteri sayısını giderek arttırmayı başaran Albaraka Türk Katılım Bankası, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatları karşısında tüketicinin yanında yer alarak uygun fiyatlı gayrimenkul satışını kurum bünyesinde başlattığını bildirdi.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI’NDAN DEV FIRSAT!

Albaraka Türk Katılım Bankası yönetimi kendi elinde bulunan Albaraka Gayrimenkul aracılığı ile yeni bir hizmet sunmaya başladığını duyurdu. Banka, yeni hizmeti kapsamında elinde bulunan icralık gayrimenkulleri satışa çıkardığını belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI’NDAN ANKARA’DA SATILIK TARLA!

Albaraka Türk Katılım Bankası yönetimi kendi elinde bulunan Albaraka Gayrimenkul aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, yapmış olduğu yeni ihale duyurusu kapsamında Ankara ilinde bulunan bir yatırımlık tarlayı uygun fiyatlardan satışa çıkardığını belirtti.

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın Albaraka Gayrimenkul aracılığı ile satışa sunmuş olduğu tarlanın kullanım alanı 338 metrekare olarak açıklandı. Mamak ilçesinin Odabaşı Mahallesi’nde bulunan tarla için düzenlenen ihalenin başlangıç fiyatı 150 bin TL olarak bildirildi. Banka, ilgili tarla hakkında bilgi almak ve teklif vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, banka şubeleri ile bankanın resmi internet sitesinde bulunan form aracılığı ile istedikleri bilgilere ulaşabileceklerini belirtti.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI’NDAN ANKARA’DA SATILIK İŞ YERİ!

Albaraka Türk Katılım Bankası yönetimi kendi elinde bulunan Albaraka Gayrimenkul aracılığı ile yeni bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Banka, yapmış olduğu ikinci ihale duyurusu kapsamında Ankara ilinde bulunan bir iş yerini uygun fiyatlardan satışa çıkardığını belirtti.

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın Albaraka Gayrimenkul aracılığı ile satışa sunmuş olduğu iş yerinin kullanım alanı 410 metrekare olarak açıklandı. Altındağ ilçesinin Karapürçek Mahallesi’nde bulunan iş yeri için düzenlenen ihalenin başlangıç fiyatı 850 bin TL olarak bildirildi. Banka, ilgili tarla hakkında bilgi almak ve teklif vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, banka şubeleri ile bankanın resmi internet sitesinde bulunan form aracılığı ile istedikleri bilgilere ulaşabileceklerini belirtti.

Emlak Haberleri Haberleri