Altındağ Belediyesi İhale İlanları 2022 İle Arsa Satışı Yapacağını Açıkladı!

Ankara Altındağ Belediyesi 30 Haziran 2022 Tarihli ve 31882 Sayılı Resmî Gazete ile taşınmaz satış ihalesi ilanı yayımlayarak arsa satışı yapacağını duyurdu. Altındağ'da satılık arsa ilanları!

Ankara'da arsa fiyatlarının en çok değerlendiği bölgeler arasında yer alan Altındağ'da yeni satılık arsa ilanı duyurusunu Belediye yayımladı! Altındağ Belediyesi Başkanlığı tarafından 30 Haziran 2022 Tarihli ve 31882 Sayılı Resmî Gazete ile yayımlanan ihaleye davet duyurusu ile mülkiyeti belediyeye ait olan 2 arsanın ihale yöntemi ile satışa sunulacağı ilan edildi.

Mülkiyeti belediyeye ait olan ve Altındağ İlçesi sınırları içerisindeki; Yunus Emre (Güneşevler) Mahallesinde bulunan 2 arsanın 5393 sayılı Yasanın 69. maddesine göre açık arttırma suretiyle İhale edilerek satılacağı belirtildi. Düzenlenen ihaleyi kazanarak arsayı almaya hak kazanan kişi ya da kurumlar ödemesini ise peşin olarak yapacaklar.

ALTINDAĞ BELEDİYESİ ARSA SATIŞ İHALESİ İLANI DUYURUSU YAYIMLADI!

30 Haziran tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan duyuru ile arsa satışına çıkan Altındağ Belediyesi tarafından yayımlanan ihale ilanı şu şekilde;

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığından: Altındağ İlçesi sınırları içerisindeki; Yunus Emre (Güneşevler) Mahallesinde bulunan ve aşağıda, mahallesi, ada, parsel numarası belirtilen taşınmazlardaki Belediyemiz dairelerinin; 5393 sayılı Yasanın 69. maddesine göre açık arttırma suretiyle İhale satışı yapılacak olup; hesaplanan diğer vergi ve harçlar ile tüm giderler peşin olarak tahsil edilecektir.

1- İhale aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde Samanpazarı Anafartalar Caddesi üzerinde No: 177’de bulunan Altındağ Belediye Sarayı Başkanlık Binasında toplanan ENCÜMEN huzurunda yapılacaktır.

Söz konusu arsalar Yunus Emre mahallesi sınırları içerisinde yer alırken arsaların satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 16:00'da gerçekleşecek.

Emlak Haberleri Haberleri