Altlı üstlü oturan komşuların çocuk gürültüsü kavgasında kan aktı komşusuna kurşun yağdırdı

Komşular arasında gürültü kavgası şikayetleri her geçen gün artarken ne yazık ki Bursa'da yaşanan komşu kavgasında kan aktı.

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Şirinevler Mahallesi´nde aynı binada altlı üstlü oturan iki komşu arasında çocuk gürültüsü nedeni ile tartışma yaşandı. Dün saat 15:00 sularında yaşanan olayda 35 yaşında olan İ.Y. alt kat komşusu 23 yaşındaki S.Ö.'nün kapısını çaldı. 

Çocukların evde yaptığı gürültüden şikayet eden üst kat komşusu ile alt kat komşusu arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Apartman içerisinde yaşanan kavga diğer komşuların araya girmesi ile ayrıldı. S.Ö. kapısını kapatarak evine girerken üst kat komşusu ise kendi evine çıktı. 

KOMŞUSUNA KURŞUN YAĞDIRDI! 

Kendi evine çıkan İ.Y. bir süre sonra evindeki silahını alarak bir kere daha alt kat komşusunun evine indi ve kapısını çaldı. Çalan kapıyı açan S.Ö. iddialara göre bir anda komşusunun silahlı saldırısına maruz kaldı. Sinirlerine hakim olamayan üst kat komşusu İ.Y. komşusuna tam 6 kez ateş etti. 

Komşusunun silahından çıkan kurşunlarla kolundan ve göğüs bölgesinden yaralanan 23 yaşındaki genç adam hemen olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp ameliyat edilen adamın durumunun kritik olduğu öğrenilirken üst kat komşusu ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sorgulamada suçu kabul eden şahıs hakkında işlemler sürüyor. 

Emlak Haberleri Haberleri