AND Gayrimenkul'ün Kozyatağı Binası Şirketin Devredilmesiyle El Değiştirdi!

Gayrimenkul sektöründe ses getiren bir şirket satışı daha resmen tamamlandı. AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ'nin yeni sahibi artık Maher Holding oldu.

Gayrimenkul sektöründe bir süredir zaman zaman gündem olan şirket satışlarına bir yenisi de bugün eklendi. Sektörde etkin şirketlerden birisi olarak gösterilen AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ'nin hisselerinin yüzde 100'ü Maher Yatırım Holding AŞ'ye devredildi. Bir süredir konuşulan ve anlaşma sağlanan devir işlemleri bugün resmen tamamlandı.

AND KOZYATAĞI BİNASI DEVREDİLDİ

AND Anadolu Gayrimenkul AŞ'nin hisseleri resmiyette Maher Yatırım Holding AŞ'nin iştiraklerinden olan Quick Sigorta AŞ ve Corpus Sigorta AŞ şirketlerine gerçekleşti. Bu devir işlemi ile AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ'nin sahibi olduğu AND Kozyatağı binası ile bina yönetimi de bu şirketlerin üzerine geçmiş oldu.

PATRONLAR DEVİR İŞLEMLERİNİ BİTİRDİ

Gayrimenkul sektöründe ilgiyle takip edilen devir işlemlerine ilişkin taraflar Anadolu Grubu'nun merkez binasında buluştular. Devir anlaşmasının resmen imza altına alında Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan ile Maher Yatırım Holding AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti.

Devir sırasında açıklama Yapan Tuncay Özilhan ve Mahmut Erdemoğlu gerçekleştirilen satışın hem her iki şirkete hem de gayrimenkul sektörüne hayırlı olması temennisinde bulundular. Ayrıca devir işlemlerine Maher Holding CEO'su Levent Uluçeçen ile Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar da iştirak ettiler.

YENİ PROJELER GÜNDEME ALINACAK MI?

AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ'nin yeni dönemde nasıl bir faaliyette bulunacağı ve hangi projelerde yer alacağı sektör içerisinde büyük bir merak konusu oldu. Bu mesele hakkında herhangi bir resmi açıklama yapılmazken şirketin yeni yönetim ile mevcut projelerin yanında yeni projelerle de gündeme gelebileceği bildirildi.

Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri