Ankara Altındağ Belediyesi'nden Konut Kredisiyle Satılık Tarihi Ahşap Ankara Evleri!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Hamamarkası'nda bulunan tarihi ahşap konaklar satışa çıkarıldı.

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Hamamarkası'nda bulunan tarihi ahşap konaklar satışa çıkarıldı. Ankara evlerinin kendine özgü mimarisine sahip olan konaklar yeni sahiplerini cazip kredi imkanları ve kolay ödeme seçenekleriyle bekliyorlar.

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından bir süre önce restorasyonu yapılarak yenilenen Ahşap yapılı Ankara evleri satışa çıkarıldı. Tarihi Hamamarkası bölgesind ebulunan konaklardan satın almak isteyenlere uygun kredi imkanı ve cazip ödeme koşulları da sunulacak.



SATILIK TARİHİ AHŞAP ANKARA EVLERİ



Satışa çıkarılan evler 200 ile 350 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip bulunuyorlar. Tamamen ahşap olan evler iki katlı yapı özelliğiyle de dikkat çekiyor.



Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı satışa çıkarılan evler ile alakalı olarak, “Hamamarkası bölgesi tarihi niteliğe sahip bir mahalledir. Konakların tamamını restore ettik ve bu işlemi yaparken tarihi dokuya uygun olmalarına büyük bir ihtimam gösterdik. Bu evlerde kesinlikle beton yok. Şehrin merkezinde, kolay ulaşım imkanları bulunan çok değerli bir bölge Hamamarkası. Yatırımcıların buraya gelerek kendi gözleriyle avantajları görmelerini istiyoruz.” dedi.



KONUT KREDİLERİ GEÇERLİ OLACAK



Başkan Asım Balcı tarihi evleri satın almak isteyenlerin en düşük konut kredisi ve uygun ödeme imkanlarını değerlendirebileceklerini söyleyerek, “Hükümetimiz tarafından başlatılan ve Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank konut kredileri bu tarihi evlerin satışında da geçerli olacak. Yatırım yapmak isteyenler bu bankalardan kredi kullanabilecekler.” şeklinde konuştu.



Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri