Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yenilediği AŞTİ tam not aldı

Ankara otogarı AŞTİ yenileme çalışmalarında sona yaklaşılırken otogarın son hali sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Özellikle de çocuk oyun alanı içerisinde yer alan Atatürk resmi görenlerin içini ısıttı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yenileme çalışmaları sona yaklaşan Ankara otogarı AŞTİ'nin son halini sosyal medya hesabından paylaştı. AŞTİ'nin son hali görenlerden tam not almayı başarırken çocuk oyun alanı içerisinde yer alan Atatürk resmindeki ayrıntı sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girmeyi başardı. 

Başkan Yavaş'ın sosyal medya hesabından "AŞTİ bambaşka oluyor. ⏳%90 Kütüphane ✅ Sergi Alanı ✅ Çocuk Oyun Alanı ✅ Toplantı Alanı ✅ Ofis ✅ Çok yakında…" paylaşımı ile duyurduğu dev projede işlemlerin yüzde 90'luk bölümünün tamamlandığı ve kalan yüzde 10'luk bölümünün de hızlı bir şekilde bitirilmesi için çalışmaların sürdüğü dile getirildi. Özellikle de kütüphane bölümleri Ankaralılardan büyük övgü alan proje sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. 

AŞTİ'NİN SON HALİ TAM NOT ALDI, ATATÜRK RESMİ YÜREKLERİ ISITT! 

Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra seçim vaatlerini yerine getirmek için çalışmalara başlayan Başkan Mansur Yavaş bu sözlerden birini de AŞTİ için vermişti. Ankara'nın şehirlerarası otobüs terminali olan AŞTİ yenilenirken yeni projede kütüphane, sergi alanı, çocuk oyun alanı, toplantı alanı ve ofis gibi yeni alanlara da yer verilmişti. 

Otobüsünü beklerken insanlara kaliteli zaman geçirmeleri için gerekli alanları lüks konforunda sunan AŞTİ projesinde özellikle de kütüphane bölümleri övgü aldı. 

Özellikle de çocuk oyun alanı olarak tasarlanan bölümde yer alan Atatürk resmi büyük beğeni toplarken resimde Atatürk'ün salıncakta sallanırken yüzünde yansıyan gülümsemesi dikkat çekiyor. 

Terminalin eski halini bilenler yenisini görmekte zorlanırken Başkan Yavaş kalan yüzde 10'luk bölümü de kısa sürede tamamlayacaklarını dile getirdi. 

Sosyal medyada yeni proje büyük beğeni toplarken yenilenen terminalin resmi açılış töreni ise merak konusu oldu. 

Emlak Haberleri Haberleri