Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Dev Arsa Satış İhalesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 6 Ağustos 2020 tarihli Resmi Gazete ile arsa satış ihalesi düzenleyeceğini duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 6 Ağustos 2020 tarihli Resmi Gazete ile arsa satış ihalesi düzenleyeceğini duyurdu. İhale ile Etimesgut Eryaman, Yenimahalle Çeçideresi ve Mamak Mutlu Mahalleri sınırları içerisinde yer alan 4 arsa 98 milyon 757 bin liralık rekor muhammen bedel ile satışa sunuldu. Detaylar haberimizde...

Arsa satış ihaleleri ile yakından takip edilen Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 4 adet arsa satışı için yeni ihale ilanı yayımlandı.



6 Ağustos 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale ilanı ile Ankara'nın Etimesgut Eryaman, Yenimahalle Çeçideresi ve Mamak Mutlu Mahallesi'ndne yer alan 4 arsa için ihale yöntemi ile satış yapılacağı ilan edildi.



YENİMAHALLE ÇEÇİDERESİ SATILIK ARSA FİYATI 94 MİLYON LİRA OLARAK BELİRLENDİ!





Satışa sunulan arsaların muhammen bedelleri dikkat çekerken listede yer alan en pahalı arsa muhammen bedeli Yenimahalle Çeçideresi sınırları içerisinde yer alan 22 bin 148 metrekare büyüklüğe sahip olan dev arsa için belirlenen 94 milyon 129 bin liralık fiyat oldu.



En düşük arsa satış ihalesi muhammen bedeli ise Mamak Mutlu Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 604 metrekarelik alana sahip olan arsa için belirlenen 724 bin 800 liralık fiyat olarak listedeki yerini aldı.



Arsa satışı için başvuruda bulunmak isteyen kişi ve kurumlar 20 Ağustos 2020 tarihinde ihale saatine kadar ihale şartnmesini inceleme hakkına sahip olacaklar. 4 arsa için ihale 20 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00 itibari ile başlayacak ve sırası ile 4 arsa için peş peşe düzenlenecek.



Hipodrom Caddesi No:5’deki Belediye Hizmet binasının B-Blok 1.Katında bulunan ENCÜMEN salonunda yapılacak olan ihalede kapalı zarf usülü toplanan teklifler açılacak ve en yüksek teklifi veren teklif sahibi ihaleyi kabul edilmiş sayılacak. İhale teklifleri 20 Ağustos 2020 saat 11:00'e kadar toplanacak.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri